Dilek5555 Kızlar pazartesı lekelenmem olmustu akıntıyla progestan ve proluton depot kullanıyorum buaksam yıne oldu korkuyorum
irmak123 Dilek5555 kaçıncı haftadasın? Bnmde oldu aynı şey progrstan iğne ve hapı kullandım şimdi sadece progestan hapa devam ediyorum
Dilek5555 Minnosunannesi evet canım pazartesı başladım normalde tekrar ıgne günüm yarın ama hemen gıttım acıle yaptırdım
Dilek5555 irmak123 6. Haftadayım bugün doktor herşey güzel dedı ultrasona soktu esımın ısı geregı tuncelıdeyız burdan Elazığ 1 buçuk saat suruo progestanı vajınadan mı ağızdan mı kullandınmı
Minnosunannesi Dilek5555 iğneyi vurulduğum ilk hafta bende biraz yorulduğumda kanamam geliyordu sonra geçiyo canım ama sen iyi yapmışsın garantiye almışsın. O iğnede o kadar acıtıyorki ana sağlıkla gelişimlerde herşeye değer
irmak123 Dilek5555 ben fitil şeklinde kullanıyorum çok etkili bir ilaç çözüm olucaktır doktorun problem yok diyorsa kafaya takma stres oldukça yine oluyor
Dilek5555 irmak123 doktorum ağızdan da alabılırsın fıtıl olarak da dedı ama ben fırıl olarak beceremedım
Dilek5555 Minnosunannesi ınsallah bısey olmaz ılk gebelıgım korkuyorum yol çok yoruyo en azından sımdı 2 hafta sonra gıdıcem ıgne mahvedıo zaten
Minnosunannesi Dilek5555 benimde öyleydi ama içerde kanama vardı baya sen kontrollerini ihmal etme ve doktorunla iletişimini kesme her durumdan haberdar et Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın inşallah 🙏🏻
HacerNurlgeenAy Geçmiş olsun canım ben de aynı durumu yaşadım şuan 16 haftalık hamileyim ve kanamam 2 haftadır gelmiyor çok şükür uzun uzun yat dinlen ayakların yukarıda olsun bol su iç geçiyor sonra Allah'ın izniyle