Sefikasvr43 merhabalar. Ben fatih hocayla sonunda kadar devam ettim sezeryana kendisi girecekti fakat acilen alindim. Kendisine kontrole gittim sezeryan icin bana gün verecekti tahlillerimi almıştı anetsezi icin. Sonra kasilmalarimi farketti ve yatişimi yapti 6 gun sonra sezaryana gun vermişti. 6 gun yatiralim yakin seni takip edeyim dedi. Sahura dogru kasilmalar ciddi artinca bende riskli gebe olunca bekletmediler fatih hocayi aradilar tabi. Sonuclari her seyi ona attilar fatih hoca onay verdikten sonra sezeryan oldu. Kendisi cok iyi bir insan dogumumdan sonra direk yanima geldi beni bebegimi sordu sonuclarima bakti 🙂 yanimdaki kadin sezeryan olmustu fatih hocada o cok memnundu spinal olmus genel yapmiyorlarmiş. Risk olmadığı surece genel verilmiyor. Benim dikişlerim alinacakti ona ragmen spinal oldum kendim istedim yaparmisiniz diye olmaz dediler. Odalar tek ksiilikte var 2 kişilikte ben daha once tek kisilik odaya denk geldim bir kez daha riskten dolayi yatarken. Ama bulez 2 kisilige denk geldim. Erkek ziyaretci gunde 2 kez 1 er saat kabul ediliyor saatleri var. Kadin refakatci istiyorlar