Musilk-1 arven000 bundan 9 ay önce dünyam başıma yıkıldı doktordan aglayarak çıktım ve bazen gerçeklerle yüzleşmek iyidir ve ona göre harekete geçersin bir an önce ve ne yapması gerektiğini de yazdım değerlerine göre beslenmesi lazım ki tüp bebek tutma şansıda yüksek olsun bu onu kırmak için değil bilgilenmesi için bende bir sene öncesine kadar birşey bilmiyordum çünkü zaten iki kızım var tekrar anne olmak isteyince ve hamile kalamayınca herşeyi araştırdım doktorlara gittim ve en etkili yöntemin değerlere göre beslenme olduğunu anladım ve hamilelik oranını arttırıyor tüp bebek yapılmadan bu şekilde hamile kalan çok ve bende sağlıklı beslen FSH düsür yazdım
arven000 Musilk-1 evet, bu konular karışık. Neyse ki 2 kızınız varmış. Allah size bağışlasın onları. İnşallah tekrardan gebe kalırsınız, bebeğinizi kucağınıza alırsınız💕
Musilk-1 arven000 çok teşekkür ederim Allah gönlümüzden geçen sağlıklı evlatları kucağımıza almayı hepimize nasip etsin inşallah 🤍
CerkesMaria arven000 normal yolla olmaz demıyorum oladabılır ama surecı hızlandırmak gerekır erken menapoz baslangıcı dedı tup bebege yonlendırdı ama zaten benım bunu karsılayacak gucum olmadıgı ıcın öle çöktüm kaldım
Musilk-1 CerkesMaria lütfen umudunu kaybetme ben 42 yaşındayım bak hala umudum var sen imkanların dahilinde gerekeni yap gerisi Allah’a kalmış
mrp2023 CerkesMaria amh düşük ama stres yapmayın yaptıkça dahada düşüyormuş, infertilite bölümüne gitseniz yardımcı olurlar, eşinizin sperm sonuçları nasıl oda önemli, birde rahim filmi çekildiniz mi