Ruzname Kızlar gece uyandığımda bacaklarım ve kasıklarım çok ağrıyor. Adım atamayacak halde oluyorum. Biraz yürüyüp hareket edince hafifliyor. Ama ağrılardan sağa sola dönemiyorum yatakta. Benzer durum yaşayan var mı? Endişelenmeli miyim?
hamcokelek33 Ruzname kasık ağrısı oluyor çoğu zaman yan yattığımda bile ağrım oluyor ama doktoruma sordum sıkıntı yok dedi. Siz de bi sorun doktorunuza magnezyum yazıyorlar genelde
Pinar0711 Ruzname 31 ci haftadayım bacaklarım, kasık ağrılarım başlıyor yatınca. Haraket halindeyken ağrımıyor gece yatağıma girdimmi başlıyor bazen uyutmuyor bile.
queenanne1 Ruzname 33+5 aynen öyle oluyor birde benim daha çok pelvis kemiklerim ağrıyor hamilelikte anladımki ağrılar normalmiş :(
Sevvalyilmaz İç bacak ve vajinada batma hissi olıylr bendede magnezyum eksikliğinden ve hareketsiz kalmaktan olabilir
keyfimin-kahyasi-misin Ruzname o zaman yapacak bişey yok korkacakta bişey yok merak etme bende yasaidm uzun süre şuan hala yaisyorum daha fazlasını 39+4
Sevgii16 Ruzname Ruzname bende magnezyım kullanıyorum ona rağmen gece kramplarla uyanıyorum. 33 haftadayım suan. 34 ten sonra magnezyumu bırakacağımızı söyledi doktorum. Kasılmaları engeller dogumu gecıktırır dedi.
Ruzname keyfimin-kahyasi-misin anladım çok teşekkür ederim cevapladığınız için. İnşallah bebişlerini herkes sağlıkla kolaylıkla kucağına alır çektiğimiz bu ağrıları unuturuz
busra05_ Ruzname 32. Haftadayım canım bende de oluyo catı agrısı pelvık agrı sanırım bu. Sağa sola dönerken gecelerı yoğun bi agırlık hıssedıyorum o bolgemde agrısını
Sevgii16 Ruzname bizimde doğum şeklimiz belli degıl daha ama. Dedıfginiz gibide olabilir. Benim doktorum 34 den sonra muhakkak maganezyumu bırakmam gerektgnı söyledi.
tecrubeliiannee Ruzname bebek buyudugu için kemiklere baskı yapıyor o yüzden normal ve çatıların genişliyor doğum için