cansyu ilk doğumumu sezaryen oldum fıtıktan dolayı ikinci de sezaryen olur diye düşünüyorum 40 hafta 20 ekimde dolmuş oluyor 15 gün öne alırsa 6 ekimde doğmuş olacak böyle bakarsam baya az kalmış doğuma 🥲
cansyu agustosboceklerim2 bel fıtığı çok baskı yapıyordu son haftalar doğru yürüyemiyordum doktorumda o zaman alalım demişti
cansyu 5_erkek_annesi valla ilk hamileliğimden biliyorum cinsiyet öğrendikten sonra çok hızlı geçmişti gerçi bunda daha cinsiyet öğrenmedim ama yine hızlı geçiyor
agustosboceklerim2 cansyu yaa baskı derken ağrı falan mı acaba bende ilk hamileligimde yoktu normal oldu ama bu hamilelikte bel fıtığı oldum hamilelikten önce oldum tabi korkuyorum bu yüzden
cansyu agustosboceklerim2 bacağıma doğru ağrı giriyordu kuruyordu bacağım daha öncedende biliyordum fıtık olduğunu ama hamilelikte bayağı bi zorlamıştı beni o yüzden sezaryen yapmıştı ıkınırken Allah korusun patlar falan diye
momkrm19 cansyu uygulamaya göre bugün 191 ama ben de ikinci sezeryan olacağım için daha az kaldııı 🥹 şimdilik herşey yolunda fetal dna yaptırdım onun sonucunu bekliyoruz bakalım
momkrm19 cansyu ilk çocukta ağır zamanlarım kışa soğuğa gelmişti şimdi bizim sıcaklara gelecek farkında mısın 🤭 ayy o kısım biraz gözümü korkutuyo
cansyu momkrm19 bende yine yazdı oğlumu da aralıkta doğurdum buda ekimde doğacak Allah nasip ederse ve inan yazın hamilelik hiç çekilmiyor 🥲