tatlibebegim_ Pitircik2602 inşallah sıkıntısız bi şekilde doğum yaparsınızz sizde 38+5de 3445 gr doğdu son haftalara doğru az gram aldı çok dikkat etmiştim doktor dikkat et demişti
Pitircik2602 tatlibebegim_ inşallahh. 40ı görmek istiyorum ama nasip tabi. Diyabeti olanları hep erken alıyorlar diye duydum o yüzden sormak istedim
KonuMankeni tatlibebegim_ mesela nelere dikkat ettiniz ne yediniz? Benim şeker testim normal çıkmıştı ama 36 haftalıkkken usg de 3800 çıktı neredeyse.. ben de endişeleniyorum. Nasıl bir beslenme programı yapmam lazım
tatlibebegim_ Pitircik2602 içini ferah tut benim planlı sezaryen olcaktı ama bebeğim normal doğumla gelmek istedi biz ne yaparsak yapalım bebek nasıl gelmek istiyosa o şekil geliyor🌸
tazeannesese tatlibebegim_ hadi ya umut oldunuz bize açlık kaç çıkıyordu, insülin kullandınız mı ya da diyet le mi ilerlediniz
tatlibebegim_ tazeannesese açlığım 90 95 arası çıkıyodu, hiç bişey kullanmadım kendi çapımda diyet yapmaya çalıştım olmadı açıkcası bende salmıştım napayım aç kalıyodum
Dilaraatlass Benimde ilk gebeliğimde gebelik şekerim vardı ancak 39+6 da 3860 gram ile sezeryan doğum yaptım doğumumla ilgili hiç sorun olmadı 🥰planlı sezeryandı bu arada doktor hiç erken doğum vs demedi
tazeannesese tatlibebegim_ aynı sıkıntıyı çekiyorum dün kahwaltida dikkat etmedim pek 210 çıktı bu sabah açlık 115 çıktı psikolojimi bozuyor bu durum artık. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
tatlibebegim_ tazeannesese kepekli ekmek yiyebilirsn tam buğday ekmeği falanda şekeri çıkarıyor, yemeklerin yanınds yoğurt ye birazda olsa iyi geliyor kaç haftalıksın kş
Ozgekiz Busetacir benim serklaj vardı, 37+0 da dikiş alındı, 2 cm açıklık vardı. Doktorum eve gönderdi. Ertesi gün suyum geldi, hastaneye gittim hemen 😇 yani benim doğumum daha 21.haftadayken başlamıştı 🥹
user876544926 Pitircik2602 37+6 da sezeryan doğum yaptım son iki gün tansiyonum da çok yüksek olduğu için acil sezeryana alınmıştım. Yoksa 38+3 e kadar bekleyecektik
tazeannesese tatlibebegim_ tam buğday ya da tam tahıllı yiyorum ekmek oda günde 3 dilimi geçmez. Yoğurt sürekli yiyorum her yemekte te yiyorum 28+1 haftalık
tazeannesese tatlibebegim_ katılıyorum size onu geç farkettim aslında kahwalti sonrası şekerim hep yüksek çıkıyor ama akşam ya da öğle ekmek yemiyorum normal çıkıyor şaşırıyorum tam buğday yerine tam tahıllı yiyim dedim ondada kahwalti da 166 yi gördüm onu da birakcam kepekli ye başlayacak artık
tatlibebegim_ KonuMankeni şeker hiç yememiştim doktor bana liste vermişti içinde şeker olan şeyleri falan bezelye havuç fslan şekeri çıkarıyor demişti listeti kaybetmeseydim atardım sizede, benim son haftalar kilosun normale dönmüştü önceki haftalar fazla kg alıyodu 33 haftalıkken 2500 2700 arasıydı kgsi 38+5de 3445 gr doğdu
Ozgekiz Busetacir iyiyiz çok şükür oğlum 25 aylık oldu 🥰 11 haftalık hamisim.ve iki hafta sonra serklaj yapılacak 🥹
tatlibebegim_ tazeannesese ben kahvaltıda hiç ekmek yememiştim bi iki defa o zaman ilk defa 120 falan görmüştüm ama açlıktanda ölmüştüm resmen sonrasında😂
tazeannesese tatlibebegim_ ewet ya zaten her şeyi yiyemiyoruz, çok yesen şeker çıkıyor az yesen aç kalıyorsun şeker çıkıyor gebelikte şeker bı girdap resmen 🥴 en sewdigim yemekler we meyweler şekeri çıkarıyor 😏 11 hafta kaldı erken dogmazsa tabi hayirlisiyla son riskli haftaları da atlatıp kucaklarimiza alsaydık
KonuMankeni tatlibebegim_ cevap için teşekkür ederim canım ❤️ bana bir uyarı da yapmadılar aslında şekerim de yoktu ama kendimce bir şeyler yapayım istiyorum. Bakalım 🥹🥹