Cugulibinnazzz Eğer kız bebeğe hamileysen bebek karnında yılan gibi dönüyormus, erkekte ise pıt pıt vurmalar oluyormuş😁sizin hareketler nasıl acaba merak ettim, cinsiyet belirterek yazarsanız sevinirim😁bugün birinden duydum, baya şaşırdım 😳😳
aslhnkrts9 Cugulibinnazzz kızıma hamileyken karnımda kayıyo gibi bi his oluşturuyordu ilk zamanlarda doğru mu tuttu mu bilmiyorum 😂
AdaEcem Cugulibinnazzz öyle yılan gibi kaymalar olduğu hatırlamıyorum, ufak nazik tepmeler oluyordu kızlarım da. Oğlumda tekmeler daha sık ve sert tek bariz farklılık bu😆 erkek bebegimd hareketli daha çok belirgin bazen korkuyorum bu ne yapıyor böyle😄
babiesmommy kızıma hamileyken cidden içimde aşırı dönerdi ve sanki gerinir gibi 4 bi yanda baskı hissederdim hep. Doğduğundan sürekli geriniyordu o hareketi görünce karnımdaki hislerin nedenini anladım😂 ve sürekli döner dururdu. erkek çocuğu bilemiyorum deneyimim yok 😂
minnakhanimmm Cugulibinnazzz bu forumda görüyorum 14 15 haftada hisseden varmış insan merak ediyor nasıl bir duygu diye🥰