_Gizem__98 Melekkn 22 haftalığım benimde öyle vajinada baskı hissediyorum tuvalete çıkıyorum sürekli alt kasık atıyor gibi böyle
Minyonannecik Melekkn 30 haftalık benimde aynı kasığımda hareket hissediyorum idrara sıkıştırıyor sürekli
Byza124255 _Gizem__98 merhaba bende 20+3 alaturka tuvalete oturmamla birlikte iki gündür bir baskı hissediyorum sanki adet olmuşum da tuvalete oturmuşum ağrı bastırmış gibiyim henüz doktora da gitmedim Çarşamba doktora gidicem baskı hissetmek için erken değil mi korkuyorum acile böle gidebilirim
Rmysa97_ 25 haftalık hamileyim bende de aynı durum söz konusu. Ama benim rahim damarlarımda çentik varmış kuvvetlenmesi lazım dedi doktorum ilaç kullanıyorum biraz rahatladım sizde bi baktırın isterseniz
Zeynepinci_ Melekkn Merhaba, ben de 27 haftalık hamileyim ve özellikle sabahları vajina ağzımda açılma gibi böyle baskı hissediyorum acaba ameliyat günümden erken gelir mi diye meraklıyıııım 🥲😁😁
_Gizem__98 Byza124255 yok korkma ben şuan 33.haftaya geldim Allaha şükür herşey yolunda🤲 yinede doktoruna danış istersen için ferahlıcaksa
Byza124255 _Gizem__98 çarşamba günü ben de gideceğim inşallah benim normalde bu ikinci doğum olacak ilk doğumum ölü doğdu sezeryan ile oldu bu da ikinci olacak o yüzden birkaç kişiye sordum Rahim açıldığı için baskı olması normal imiş