Momiesss iki gündür benim de öyle 29.haftamdayımmmmm doktora da gittim hiçbir şey çıkmıyor :(((

cylnmy ay cok fena ya isimi hep kendim yapardim iki gundur yapamiyorum taş tasiyorum sanki cok baski var

Momiesss bende 33+6 yım inanılmaz sertleşiyor nst sancı 70 lerde çıktı sertleşme kasılma demekmiş onun harici başka bir şey hissetmiyorum

Dnzalm bir dogursaydik kurtulsaydik ben de iki gun hastanede yattim nst de sancim cikti simdi evdeyim ama karnim cok degisik ya

Momiesss ah sormayın bende yattım 32+1 de geçen hafta iki gün ciğer geliştirici iğne vurdular ne olur ne olmaz diye fitil kullanıyorum şimdide geciktirmesi için

Dnzalm bana da ciger gelistirici vurdular ama doktor baska bir ilac vermedi geciktirsin diye hala tedirginim

Momiesss benimde 1 haftadır çok sert 36+5 deyim 3 gün önce nst sancım 200leri gördü açılma yok henüz bayramı atlatmayı denicez bakalım Allah yardımcımız olsun hepimizin

Momiesss tedirgin olmayın inşallah vaktinde gelecekler bol bol dinlenin yorulduğunuz anda karnımız geriliyor kasılma oluyor bugün kendimi yordum hemen akşamına cok kasıldım