aysegull01 Negna- 33 haftalık oldum. Evet belirtim hiç olmadı hatta çatlatmadı diye düşünmedim ve aşırı adet ağrım vardı
aysegull01 Ayfersalih28 yok hiç olmadı 5. Haftadan sonra göğüs ağrım oldu sadece zaten hamileliği 3 buçuk haftalıkken öğrendim
Rosegul Kızlar benimde iğneden sonraki 8.gunum. adete 6 günüm kaldı (23 May.) ama hiçbir belirtim yok
Ayfersalih28 Rosegul çok.erken bekliyorsun belirti canım 10 gun gecsin, strese girdin olmak.istese olmaz akışa birak
Rosegul Ayfersalih28 6 gün kaldığı için artık bir şeyler bekliyorum kiminin belli oluyor bugünlerde ama bende belirti aradığım için bulamıyorum canim
Ayfersalih28 Rosegul bak.ben geçen ay 7 gun geciktim 7.gunde beta 5,44 çıktım adet olmuştum Belirti adet gününden sonra başladı kasik bel ağrısı o güne kadar akıntı bile yoktu Tek fark gogus uçları mor biraz agri vardi Sen adet olmazsan o zaman belirti çıkar
Meridaily ldmzki benim de 2.iğne bu ay. Öncekinde yogun akıntı olmuştu bu sefer olmadı. Çatlamadı diye düşündüm ben de. 21. Gün progesteron tahlilinde çatladıgını öğrendim