Ozgle canım benim sabahları çok oluyordu ben boş çıkarmayayım diye bir bardak su içerdim zaten uyanır uyanmaz içerim ama ilk yanlışım oymuş diyetisyenin dediklerini anlatayım sana kendine göre ayarlarsın bana ilk o suyu içme dedi uyanır uyanmaz bir dilim ekmek beyaz peynir ye 10 15 dk yat kahvaltını öle yap dedi ben çalıştığım için kahvaltımı iş yerinde rahat rahat yapabiliyordum peynir ekmek süt yada meyvesuyu içebilirsin dedi bana zeytin çok önermedi yağlı olduğu için 4 5 adet yedim yumurta yedim ara öğünlerde çubuk kraker galeta çubuk var onları yedim öğlen yemeğimi sulu yemek çıkıyordu onlardan yedim ara ara sık sık ama az yedim meyve yoğurt süt kuruyemiş kendine göre ayarlarsın ara öğünlerini ben üç hafta akşamları ekmek arası peynir domates yedim sağolsun eşim hep hazırladı ben işten geliyordum yatağa yatıyordum sabah kalkıyordum eşim hazırlar uyandırırdı yattığım yerde yer uyurdum tekrar suyu birden içme dedi ben tiksinmiştim içemiyordum yemeklerden yarım saat önce ve yarım saat sonra içeceksin ve yudum yudum içeceksin dedi birden içmek yasaktı bana patates yemeği makarna pilav kuru yemekler iyi geldi havuç suyu iyi geliyor dediler ben kendisini yedim hala yerim mideme iyi geliyor sende kendine göre ayarlarsın canım ben hiç yemek yapamadım sağolsun eşim çok destek oldu ailelerimiz başka şehirdeydi bilmiyorlardı birde geç söyledik ailen yanında ise omlardan yardım alabilirsin canım inş en kısa sürede geçer