tiramisu10 nnisanannesiii çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız her şeye evham yapıyorum sakin olamıyorum bir türlü
mommy0806 GirlandBoy_Mom kaşıntınız nasıl acaba? Gebelik kolestazı filan diyorlar da belirtilerde kaşıntı diyor vs dikkat edin 🙏🏼
GirlandBoy_Mom mommy0806 tüm vücudum kaşınıyor saç diplerim bile özellikle gece olunca çok teşekkür ederim 🌸
2Princess1Mom nnisanannesiii İhmal etmeyin, dikkat edin kendinize. Geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin minnoş🥰
Slamsl nnisanannesiii benimde 2. Gebeliğim 🥹ilki ne kadar kolay geçtiyse bu o kadar zor . Sağ bacağa vuran kramp bitmeyen mide yanması ilk günden beri uyku stres problemleri 🥴Allah yardımcımız olsun 💜
Rmysa97_ Benimde ikinci hamileliğim yarın 25 hafta olucaz ilk hamileliğimde göre bu hamileliğim fiziksel daha rahat geçiyor ama tiksindiğim bazı şeyler oldu onlar geçmedi tek eksisi şuan için bu 🥲
Sevinc44 2019taha aynen kullanıyorum ben de, hatta doktorum gece yatmadan kullan daha iyi olur demişti ama bana mısın demiyor 🥲
Kehiylun Yesmm21 Bende aşağıda hissediyorum doktora söylediğimde kalçası vs oralarda olursa hareket hissetmemiz normalmiş benimkinin kalça oralardaydı