Kızlar kan verıcem çok dua edın bana dün yaptığım testte daha koyuydu ve ılk 10 sanıye de belırdı 2. Cızgı ama Adetıme 9 gün var programa göre sizce çıkarmıııı

Ya ama merak edıyorum çıkmazmı kanda ama ıdrarda cıktııı kandan çıkmaz mı ki daha

Papatyaaam1 kuzum bende erken olduğunu düşünüyorum bayramı atlat öyle git bence netleşmiş olur canın sıkılmaz

mmomyskaan tamam gıtmıyorum bende öyle düşündüm kansızlık var Bıde bende hem adetımı beklıyım bıraz o zamana kadar ıdrar testlerıyle devam

Papatyaaam1 ben bu şekilde takip ettim pazartesi çarşamba ve cuma yarın sabah erkenden kan vermeye gidicem koyulaşmasını bekledim adetimde 1 gün gecikmiş oldu

Papatyaaam1 inşallah hayırlı sonuçlar alırız laboquickte koyulaştı günden güne

Papatyaaam1 9 gün var diyorsunuz benim kanda negatif çıktı sonrasında adetim 1 gün geçikince pozitif çıktı demek istediğin çıkmazsa hemen ümitsizliğe kapılmayın inşallah güzel haberler alın

Bktbg Benimde aynı böyleydi hayıırlı olsun diyim şiimdiden 🫶

Nghnnklcc ben bıraz daha beklıcem kuzum amin inşallah ama 6 test yaptım 6. Sı daha koydu çıktı oda dün dü zaten