Kızlar kan verıcem çok dua edın bana dün yaptığım testte daha koyuydu ve ılk 10 sanıye de belırdı 2. Cızgı ama Adetıme 9 gün var programa göre sizce çıkarmıııı
Kan vermeye gıdıyorummmm
Papatyaaam1 bence erken ama yinede siz bilirsiniz inşallah çıkar 🤲🏻
Ya ama merak edıyorum çıkmazmı kanda ama ıdrarda cıktııı kandan çıkmaz mı ki daha
Papatyaaam1 kuzum bende erken olduğunu düşünüyorum bayramı atlat öyle git bence netleşmiş olur canın sıkılmaz
Papatyaaam1 erken gibi
mmomyskaan tamam gıtmıyorum bende öyle düşündüm kansızlık var Bıde bende hem adetımı beklıyım bıraz o zamana kadar ıdrar testlerıyle devam
Papatyaaam1 biraz daha bekle canım aynen
Papatyaaam1 ben bu şekilde takip ettim pazartesi çarşamba ve cuma yarın sabah erkenden kan vermeye gidicem koyulaşmasını bekledim adetimde 1 gün gecikmiş oldu
mmomyskaan ya ıdrar testınde cıkıuosa vardır dımı ya ben kanda görmeden ınanmak ıstemıyorum
Bktbg bak dün benımde en alttakı gıbı çıktı ıyıce koyulastı
Papatyaaam1 inşallah hayırlı sonuçlar alırız laboquickte koyulaştı günden güne
Papatyaaam1 9 gün var diyorsunuz benim kanda negatif çıktı sonrasında adetim 1 gün geçikince pozitif çıktı demek istediğin çıkmazsa hemen ümitsizliğe kapılmayın inşallah güzel haberler alın
Papatyaaam1 bence vardır bende bu silikle öğrendim 21 çıkmıştı
Papatyaaam1 9 gün varken kanda öğrendim inşallah size de vardır
Nghnnklcc ben bıraz daha beklıcem kuzum amin inşallah ama 6 test yaptım 6. Sı daha koydu çıktı oda dün dü zaten