Tuselizya canım doktorun döllenme zamanına göre 1 haftalık demiş. Normalde gebelik son adet tarihine göre hesaplanır. Göreceksin zaten ileride gittiğin her doktor son adet tarihini sorup ona göre hesaplayacak gebeliğini. Adet olman gerekiyorsa bu günlerde demek ki 1 aylık hamilesin standart hesaplamaya göre. Kaldı 8 ay 10 gün 😊😊 sağlıkla geçer inşallah hayırlı evlat olur 😊 bulantın için de aperatif şeyler yemeyi dene. Patates haşlaması, soğuk sütle mısır gevreği, kuru bisküviler kurabiyeler. Mideni boş bırakmamaya çalış. Aç karna su içme daha çok miden bulanır. Eğer 2 gün hiçbir şey yemediğin ya da yediğin her şeyi çıkardığın olursa -inşallah olmaz ama- acile git serum taksınlar ki susuz kalma sen de bebeğin de. Bu süreç biraz zor geçer bulantılarla insanlar da çok konuşur sen naz yapıyorsun sen bebeğini ihmal ediyorsun bulantın var diye yemiyorsun derler. Sakın aldırma canını da sıkma. Ben ilk 3 ay 3 kilo verdim, defalarca serum yedim, hastanede yattım ama 3 ay sonunda bebeğimin gelişimi 1 hafta öndeydi. Bebek senin depolarından besleniyor yani zaten minicik neye ihtiyacı olacak ki yavrucağın 😊😊 vücudunu dinle, deneyerek sana iyi gelen şeyleri bul, ve iki gün üst üste kötü olursan serum vurul, bebeğe zararı yok merak etme su ve vitamin takviyesi sadece 😊