Tuselizya Sabah 4 civarı mide bulantısı ile uyandım ve sabah 7 ye kadar kustum aynı zaman da ishal oldum sabah eşim hastaneye götürdü serum taktılar ve kan tahlili yaptılar.Sonuçlar çıktı bana doktor bir haftalık hamilesin dedi 😮 hcg sonucum 75.74 bilgisi olan yazsın lütfen aşırı mide bulantım var
Aysegul34 Tuselizya Canım benim hcg’m 8.31’di hamilesin dedi sen zaten hamilesin Rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin🥰🙏🏻
Edyedy Tuselizya canim ayvayi dilimle turkkahvesi serp ustune ve yee ben bulantilarimi boyle atlattim ...hayirli olsun bu arafa aramiza hosgeldin
Tuselizya Zeyneb35 inanamıyorum 😂😂 sabah 8 de öğrendik hastanede 😂😂 daha 5 aylık evliyim biraz şoklardayız doktor bana 1 haftalık dedi ama bir aylık falan mı oluyor bu arada gecikmem de olmadı normal bugün adet olmam gerekiyordu ve biz bugün öğrendik iyice kafamız karıştı hafta sonu olduğu için doktora gözükemedim yarın Gözükücem artık
Tuselizya Va Aysegul34 vallahi inanamıyoruz 🤭 daha öğreneli 2-3 saat oldu haftasonu sebebi ile doktora da gözükemedim doktor bir haftalık dedi internette 3-4 hafta diyor 5 aylık evliyim 21 yaşındayım 😏 daha düşünmüyorduk ama nasip kısmet işte
Meralll Aysegul34 benim de tam bugün 4. Hafta oldu. Bugün değerim 5.85 çıktı. Dr Salı gün tekrar kan ver dedi belli olmaz dedi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim🙄
Zeyneb35 Tuselizya hmmm benim de öyle.olmuştu hayırlı olsun :)) benim daha adete vardı hamile olduğumu öğrendim o zaman da 3 buçuk haftalık senin şimdi belli olmaz ama ıkı günde bir gitmen lazım Hcg yee bakarlar ona göre belli olur
Bebekim123 Tuselizya ultrason da belli olur canım tam olarak haftası bana da kanda baktığında dahiliye doktoru daha iki üç günlük dedi gittim kadın Doğuma özele 4 hafta 1 günlük çıktı çoçuk benim değerim 425’ti. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş.şuan 20.haftadayım onun tekmeleri ile güne başlıyorum😍 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Tuselizya Elifsaadet 74.75 sonuç bazı yerler de 3-4 hafta diyor 🤔 ay kendimi çok cahil hissediyorum hazırlıksız yakalandık vallahi Allahım yardım etsin hepimize 😍
Aysegul34 Tuselizya doktorun ne dediyse odur herkesin sonucu aynı göstermez seninkinin ilerlemesi o şekilde bazılarınınki 1 haftada daha fazla veya daha az çıkabiliyor Hayırlı olsun çok sewindimm❤️
Lovelies Tuselizya beklemedigin şeyler bianda güzelleşir derler :) hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza:)
Elifsaadet Tuselizya internette gebelik hesaplama yaz, son adet gördüğün tarihi yaz, yani adet gördüğün ilk günü yazacaksın, kaç hafta kaç günlük olduğunu gösteriyor, mesela ben 13+3 haftalık hamileyim☺️
Shrrife Tuselizya aset günün bugün ve olmadıysan son adet olduğun gün hamileliğin başı sahılıyor. Düzenli plduğunu varsayıyorum o halde 4haftalık hamilesin son adet tarihini söyşersen tam olarak söyleyebilirim 😊 sağlıkla al kucağına
Aysegul34 Enemel Maşallah 🧿 Canım benimde adetim 5 gün geçiyordu gece sabırsızlanıp hastane gittik hcg testi yaptırdık 8.31’di kesin hamilesin demedi ama çok şükür bizde şuan 11+2’yiz 🧿
Mert_annesi Tuselizya Bende 3 haftalikken ogrendim canimm. Zaman gecmek bilmiyor baslarda 😊Ama sonradan nasil gectigini anlamiyorsun bile. 27 haftalık olduk bile biz 😊Hayirli ugurlu olsunn. Cokk hamilelik psikolojisine girme pozitif dusun 😙