Merveue denedim ama olmadı yanlış mı yaptım acaba
Hamilelikte burun tıkanıklığı yaşayan var mı
Dceylan34 deniyim bende belki işe yarar teşekkür ederim
Anneadayii_ 2 haftadır çok yaşadım en son çare burun spreyi kullandım 1 kere fayda etmedi tabi ama tuzlu su iyi geldi
agacall çok geçmiş olsun sizin durumunuz baya kötü anlaşılan Allah yardımcınız olsun
Anneadayii_ ay canım bir tek ben de var sanıyordum. Korkunç bir şey çok tıkanıyorum.
Anneadayii_ sürekli peceteye hümkürdüm nane yağı sürdüm burun deliklerime ve içine akıtıyor burnu bide suyla ıslattım burun delik iclerimi böyle uaptim
Anneadayii_ pet bardağa biraz su bol tuz koyuyorum o şekilde burnuma çekiyorum bi kaç defa
Muhammederva düşük tehlikem olduğu için korkuyorum bitki çaylarından ama acaba yatmadan önce duş alsam rahat uyur muyum ki genelde saçlarım gür ve kurutmak zor olduğu için yatmadan duş almıyorum da
Krdlnfrkn nasıl kullandınız tuzlu suyu
Bzm inşallah geçer gerçekten gecelerim kabus oldu
Esma006 teşekkür ederim denicem bunu inşallah biri işe yarar
Anneadayii_ bende hiç geçmeyecek sandım şükür azaldı sizde içinizi rahat tutun zor biliyorum ama şöyle bi 18. Haftaya kadar bekleyin doktorunuzla da konuşun belki bir çözüm önerisi olur
Merveue ılık su mu koyuyorsunuz
Anneadayii_ benim de hamileliğimin başından beri öyle önce kaloriferi kapattım, camı üstten açıyorum odanın nemi düşsün diye genelde rahatlıyor nefesim ama bazen bunlar da yeterli gelmezse burun bandı takıyorum
aysetcdmr_ burun spreyi için sormuştum ama hiçbiri hamileler üzerinde denenmedi demişti doktor alternatif tıpla denicem bişeyler inşallah geçer
sedasalman burun bandını denedim hiç işe yaramadı bende ama odam havasız olabilir yatak odam çok kuytu kalıyor havalandırması zor
Anneadayii_ her hamileligimde yasiyorum hatta kuruluktan yara.olup kaniyo her seferinde suyla yıkıyorum bir tek
Bende buhar makinesinin faydası oldu burnum tıkalı sürekli ağzımdan nefes almaktan baya uykusuzluktan ölecektim buhar baya açtı burnumu
Hamileliğimin son aylarında yaşamıştım doktorum okyanus suyu kullanabilirsin demişti hatırladığım kadarıyla azda olsa fayda ediyordu yastığını yüksekte tutmak, uyumadan önce duş almak kısmen fayda sağlıyor
NurAyse_nur o derece olmadı çok şükür ama uyumak çok zor böyle