• Gebelik
  • Hamilelikte burun tıkanıklığı yaşayan var mı

Anneadayii_ 2 haftadır çok yaşadım en son çare burun spreyi kullandım 1 kere fayda etmedi tabi ama tuzlu su iyi geldi

agacall çok geçmiş olsun sizin durumunuz baya kötü anlaşılan Allah yardımcınız olsun

Anneadayii_ sürekli peceteye hümkürdüm nane yağı sürdüm burun deliklerime ve içine akıtıyor burnu bide suyla ıslattım burun delik iclerimi böyle uaptim

Muhammederva düşük tehlikem olduğu için korkuyorum bitki çaylarından ama acaba yatmadan önce duş alsam rahat uyur muyum ki genelde saçlarım gür ve kurutmak zor olduğu için yatmadan duş almıyorum da

Anneadayii_ bende hiç geçmeyecek sandım şükür azaldı sizde içinizi rahat tutun zor biliyorum ama şöyle bi 18. Haftaya kadar bekleyin doktorunuzla da konuşun belki bir çözüm önerisi olur

Anneadayii_ benim de hamileliğimin başından beri öyle önce kaloriferi kapattım, camı üstten açıyorum odanın nemi düşsün diye genelde rahatlıyor nefesim ama bazen bunlar da yeterli gelmezse burun bandı takıyorum

aysetcdmr_ burun spreyi için sormuştum ama hiçbiri hamileler üzerinde denenmedi demişti doktor alternatif tıpla denicem bişeyler inşallah geçer

sedasalman burun bandını denedim hiç işe yaramadı bende ama odam havasız olabilir yatak odam çok kuytu kalıyor havalandırması zor

Bende buhar makinesinin faydası oldu burnum tıkalı sürekli ağzımdan nefes almaktan baya uykusuzluktan ölecektim buhar baya açtı burnumu

Hamileliğimin son aylarında yaşamıştım doktorum okyanus suyu kullanabilirsin demişti hatırladığım kadarıyla azda olsa fayda ediyordu yastığını yüksekte tutmak, uyumadan önce duş almak kısmen fayda sağlıyor