Bahargunesi doktorumun bana söylediği tek şey “aktif kanama yoksa sıkıntı yok” bu cümleyi bende size söyleyim içiniz rahat olsun, coraspin içerde kanama alanı oluştursa bile bebeğin kaybına neden olacak bir etkisi yok öyle olsa zaten doktorlar önlem amaçlı böyle bir ilacı başlamaz bu riski göze almaz.
Benim ilk kaybımdan sonra herkes bana pıhtılaşma testi vermene gerek yok demişti engel olmuştu ilk düşük önemsiz vs diyenler oldu ama ben eğer varsa bir sorun öğrenmek için neden ikinci düşüğü bekleyeyimki diye düşünüp özel genetik merkezine gidip yaptırdım. Kimsede benden böyle bir sonuç beklemiyordu ne doktorlar ne ben ne ailem herkes bu işin tesadüf olduğunu düşünüyordu çünkü 7 gönek sülalemde düşük yapan yok ilk düşük yapan ben oldum bu yüzden genetik bir problem çıkmayacağını düşünmüşlerdi. Benim içim rahat etmedi gittim yaptırdım ve 3 genimde bozukluk çıktı bu sefer sonuçla birlikte gittiğimde doktorların hepsi sen her gebelikte kan sulandırıcı kullanacaksın dedi.
Şuanki gittiğim doçentte bana iyiki yaptırmışsın elinde böyle bir sonuç var yoksa kimse sana kan sulandırıcı vermezdi bu bebeği de kaybederdin dedi çünkü aile öykümde tıbbi geçmişimizde ne benim ne eşimin tarafında düşük öyküsü yok. Bu yüzden herkes tesadüf olduğunu söyler ilaçta vermezdi kaybedersin dedi.
Şimdi iğne ve hap aynı anda kullanıyorum çok şükür her şey yolunda gidiyor ve kızım olacak nasipse 💖

Birmelegingunlugu çok sevindim sizin adınıza gerçekten sağlıkla da kucağınıza alın inşallah 🥰 ben de yaptırmadığıma pişmanım birkaç doktora gittim gerek yok deyince yaptırmamıstık. Şu an sadece önlem amaçlı verdi gibi oldu doktor ondan da çekimser kalmıştım. Uzun uzun da yazmışsınız çok çok teşekkür ederim. İnşallah bana da herhangi bir yan etkisi vs. Olmaz ve ben de bu gebeliğimi sağlıkla geçiririm inşallah 🥰🌸

Bahargunesi Yan etkisi olacağını düşünmüyorum bir sürü anne bu ilacı kullanıyor gönlünüz ferah olsun hem bu ilaç sadece pıhtılaşma sorununu engellemiyor ilerde plasenta da meydana gelebilecek direnç oluşumunuda engelliyor, preeklemsiyi de önlüyor, bazı anneler bu ilaca plasentada direnç oluştuktan sonra başlıyor ve etkisi olmuyor malesef preeklemsi gelişiyor. Pıhtılaşma sorununuz olmasa bile belki ileride yaşayabileceğiniz sorunlarında önüne geçmiş olacaksınız öyle düşünün doktorunuz önerdiyse ona güvenin ve kullanın 🌸☺️
      Doktoru bu ilacı önermeyenleri tenzih ediyorum herkesin tıbbi öyküsü farklıdır burdan görüp doktorunuzdan bu ilacı istemeyin tabiki doktorunuz sizin için neyi uygun gördüyse onu yapın.
      Siz de sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 🙏🏻🫂

Bahargunesi olmamıştır inşallah doktorlarımız ne diyorsa güvenerek devam etmemiz en önemlisi sanırım bu kadar farklı görüşte yapılabilecek başka bir şey yok.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Doktorunuzun görüşünü de merak ediyorum sorarsanız yine burdan yazarsanız çok sevinirim

Eylul15 inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alın 🥰 tabikide yarın sorunca yazarım 🌸

Bahargunesi

Merhabalar, 10+5 kalp durmasından kürtaj oldum, şimdi 8+5 deyim doktor hem coraspirin hem kan sulandırıcı iğne hem de prograstan fitil ve progestan iğne başladı bitane de hormon ilacı var unuttum adını :) başka bir doktordan da görüş aldım hiç gerek yok dedi, kürtaj sonra tüm testlerimi yaptırdım araştırmalar yapıldı ve problem de çıkmadı. Fakat kendi doktorum ilk başlarda kullanalm sonra kesicez dedi ben de güvendim şuan o şekilde ilerliyoruz. Her doktorun bakış açısı farklı oluyor..

Babiesmamy anladım dediğiniz gibi hepsi farklı diyor ama bir sorun da olsa vermezdi doktor 🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻

Segu aspirine keseyi gördüğümüz an başladık iğneye kalp atışını duyduğumuz gün başladık , ikisine farklı zamanlarda başladık kalp atışını duymadan iğneyi başlamam demişti şimdi aynı anda kullanıyorum iğneyi sabah aspirini gece

• Segu bunu yanıtladı.

Birmelegingunlugu bana da aynı şey söylendi hapa başladım ama iğne için kalp atışı bekleyeceğiz dendi biraz endişelenmiştim geç mi diye teşekkür ederim 🙏

Bahargunesi bende senin gibi aynı şeyi yaşadım 7.aya kadar coraspirin kullandım doktor öyle demişti.