Rumuz1234 Ceydaaas1 şuan eve çıktım çalışıyorum bebeğimi alana kadar pazartesi bakmaya gelecekler sığınma evinde kalana bebeği vermiyorlar malesef düzen istiyorrlar ıslak mendile kadar herşey tam olacak dendi
Rumuz1234 Minimalist03 Allah razı olsun kırkım çıkmadan çalışmaya başladım şuan çalışıyorum dikişlerimin acısından ağlıyordum mecburum bunu yapmak zorundayım oğluma bakmak zorundayım inşallah Allahım yardımcı olur
nevaneva Rumuz1234 allah yardımcın olsun hikayeni bende hatırladım 🥲 al bebeğini bırakma oralarda rabbim bi kolaylık verir kaymakamlığa başvurursun bebek için sosyal yardım alırsın 🥲
Rumuz1234 nevaneva heryere başvurdum konuşmadığım kurum kalmadı işe girdim para biriktiriyorum Allah razı olsun
feynnur Rumuz1234 anladım bence çok şey başarabilirsin ben şuan hamileyim ayrılmak istiyorum kötü sebeplerden dolayı. Ama tek başıma kaldığımda maddi durumlardan ötürü ne ev tutabilirim ne bebeği bırakıp çalışabilirim. Büyük kısmını başarmışsın tebrikler
Rumuz1234 feynnur allahım inşallah seninde yardımcın olur çok dua et estağfurullah çek sürekli Allah bilinmedik kapılar açıyor