Kevsssim Tazegelin12 biraz kardeşlerinden kalanlar vardır gerisini de tecrübeye dayanarak hemen halledersiniz zaten😄
aysenurr96 Semanuryvz benimki de baş aşağı pozisyonda ama daha öncesinden plasenta önde dediler normal doğum istediğim için günlerce ağladım bosunaymis. Çünkü doğuma kadar gerçekten çok değişiyor
ilkdefaanne Biz de 32 hafta 1 günlük olduk 🥹 henüz bebiş kıyafetlarini yıkayıp ütülemedim. Kilosu önden gidiyor yarın doktora gidip hâlâ öyle mi öğreneceğim inşallah. Ona göre de çanta kıyafet hazırlayacağım. Dolap nisan sonu gibi gelecek 😱 . Buzluğum boş :) bilmiyorum hem çok var gibi hem de bir ay var hızlı geçer gibi geliyor. 6-26 mayıs arası görünüyor doğum
Kevsssim ilkdefaanne benim günlerim o kadar hızlı geçiyor ki bitirmesem yetiştiremeyebilirdim. Birde günden güne insan çok çabuk yorulmaya başlıyor, her şey bitti artık dinlenmek istiyorum. Temizlikle buzluk hazırlığını da çok kafama takmıyorum 🥹
xEndless zynpknt merhaba alt ust takım, çıtçıtlı badi kaçar tane aldınız yenıdogan 0-3 3-6 ay olarak ?
zynpknt xEndless şöyle ben ilk kıyafetleri hep yenidoğan aldım ilk 40 gün uzun kollu giyer diye sonra yaz gelcek çünkü 7-8 tane falan alt üst aldım 5-6 tane tulum aldım 5-6 yenidoğan zıbın 5-6 tane de 3 ay zıbın aldım 40 ı çıktıktan sonra giyceği şeyler almadım çünkü ilk doğduğunda uzun kollu giycek 1 ay 40 gün sonra yaz gelcek ben o yüzden yenidoğan aldım ama mevsim değişmiycek olsaydı 0-3 ay alırdım çoğunluk daha uzun süre giysin diye☺️ yani doğduktan sonra alışveriş yapacağım yazın giydirceklerim için
Kevsssim xEndless merhaba ilk etapta kullanmak için 4 tane uzun kol içlik, 7 tane 0-3 ay kısa kol atlet aldım. 7 tane yenidoğan alt üst takım, 3 tane yenidoğan tulum, 3 tane de 1-3 ay tulum aldım.
xEndless zynpknt 🥰🥰❤️ cevap ıcın cok teşekkür ederim sağlıkla gelsın ınsallah bebişlerimiz bende idareten aldım eksıkliğe göre tamamlamayı dusunuyorum çıtçıtlı zıbınları kısa kol aldım zaten alt üst takımlar hep uzun kollu kısa giydirmem buyuk ihtimalle 🙂 Aldıklarım yeterli gelmezse tekrar ekleme yaparım 1 hafta sonra doktora gıdıcem bebişin kilosu boyu ne alemde ona göre ilerlerim 😊
yagmur_17 Kevsssim bebisim kiyafetleri hazır odası hazir herseyi yikayip utuleyip yerlestirdim ilk gebeligim oldugu icin bende oda yaptım hastane cantam tam hazir degil icine koyacagim bazi eksiklerim var onlari tamamlayip kapatacagom artik bebisin esyalarini gitmesi gerekenleri hurcladim kaldirdim dolaba gunde 20 kez falan odaya giriyorumdur heyecandan bakip bakip odada karnimi oksayip konusup odadan cikiyorum 😂😂
Kevsssim yagmur_17 bende ilk yaptığım da sürekli girip girip çıkıyordum bıraktım o huyumu, halısı gelsin tam olacak yine girip çıkmalarım başlar 😂
zynpknt Kevsssim ben uzun kollu zıbın 1 tanecik aldım ya sıcak olur evler diye ihtiyaç olur mu ki ben kısa kolluyla geziyorum 1 kat fazlası diyolar e bide müslin battaniyeye sarsam uzun kollu zıbın kullanmam diye düşündüm acaba alsam mı
xEndless Kevsssim 🥰🥰❤️ olsun çok teşekkür ederim cevap verdiğin için yine de 🥰 ben yenidoğan 7 tane iç zıbın aldım çıtçıtlı kısa kollu , 4 tane de alt ust takım aldım .. 7 tane 3 ay ıc zıbın çıtçıtlı 5 tane alt ust takım 2 tane de alt zıbın aldım yenidogan uzun kollu hıc almamışım 3 4 tane de uzun kollu alsam yeter sanırım havalar sıcak olacak cunku benım doğum mayıs sonu gorunuyor
Kevsssim Ebru_ebru ayakları yukarda başı aşağıda dedi ama daha doğuma kadar çok değişirmiş öyle söyledi bakalım Salı günü kontrolümüz var yine 🫶🏻
Kevsssim zynpknt ben soğuk bir yerde yaşıyorum ama bende zıbın olarak almadım içlik gibi ince kumaşları ilk haftasında falan giydiririm ancak. Bence almayın gerek yok kat kat giydirmekte iyi değil ben tecrübesizlik ile almıştım ilk zamanlar, artık kullanırım.