Hazucak Bizde 32+5 olduk 🥰 hazırlıklar hemen hemen bitti kıyafetlerimiz yıkanıp ütülenecek yatağını kurmadık daha kuran var mı? İlk gebeliğim çokta heyecanlıyım 🥰
Kevsssim Melek38_ benim orta boy valizim yoktu küçük boyda küçük gelecekti büyük boy kullandım 🥲 ama yaşadığım ilçe de kadın doğum yok doğuma diğer ilçeye gideceğim için her şeyi eksiksiz koymaya çalıştım büyük boyu doldurdum 🙂
Kevsssim rabis-0201 yormayın kendinizi tabi bir seferlik yardım isteyebilirsiniz bu dönemde çok normal. Zamanında gelir inşallah bebiş😍
aysenurr96 Kevsssim yaa sizin daha erken benim 29 Mayıs gözüküyor daha da erken olabilir tabi ama yine az kaldı 🥲🥲
Sedset Kevsssim ben de tek stres 32 olmaya yakın az kaldı temizlik oda kıyafetler hepsini nasıl halledeceğim konusundaydı onu da annemle 3 günde hallettik çok şükür 😂 2 haftadır onun da stresi yok şimdi ki stres konum bebeğimin kilo alıp almadığı
Kevsssim Sedset kilo konusunda hiç takıntım yok küveze ihtiyacı olmayacak kadar kilo alsın çok şükür derim. Sizde kendinize dert edinmeyin bence 🌸
Sedset Kevsssim evet işte bir hafta gerilik problemi var o yüzden korkuyorum ya kilo alamazsa diye yoksa sağlıklı olsun ufak olsun sorun değil
Gulsahs Bi çamışırlarını yıkayıp ütülemem kaldı herşeyi hazır çok şükür heyecanla bekliyorum miniğimi🥹
Kevsssim Semanuryvz bizim şu an başı aşağıda ayakları yukarda ama doğuma kadar çok değişir dedi doktor
aysenurr96 Semanuryvz benimki de baş aşağı pozisyonda ama daha öncesinden plasenta önde dediler normal doğum istediğim için günlerce ağladım bosunaymis. Çünkü doğuma kadar gerçekten çok değişiyor
Tazegelin12 Kevsssim Daha alışverişini bile yapmadım 🤭 Ramazandı bayramdı derken uzadıkça uzadı bide 3. Çocuk olması boşvermişliği var galiba 😂
Kevsssim Tazegelin12 biraz kardeşlerinden kalanlar vardır gerisini de tecrübeye dayanarak hemen halledersiniz zaten😄
Fatoana Aslında mayıs annesiyim ama nisanın son haftalarında doğsun diye dua ediyorum sağ salim küvezsiz