Mrv342 ynzl evet katılıyorum ben de araştırdığım zaman Forum’da birkaç firmanın yanlış sonuç verdiğini okudum ben Eurofins te yaptırdım, Eurofins, panorama gibi firmalarda yanlışlık olduğuna dair hiç yorum/şikayet görmedim
mucizebebegimmm Mrv342 yaptırdığım firmayı doktorum önermişti şu an aklımda değil adı fakat bir kaç yanılma bende duydum, doktorum da gözle bile yanılıyoruz detayda küçük ihtimalde olsa yanılma payı var dedi. Öyle diyince bi Arafta kaldım. Yoksa önceliğimiz elbette sağlıkla doğması 🥰
Kkardelenn1 Bizim testimizi alan beyfendi fetal de farklı ultrason da farklı cinsiyet çıkınca çift cinsiyetli bebekler de olabiliyor dedi fetal de çıkan cinsiyeti baz alıp ona göre doğumdan sonra cinsiyet değişimi yapılıyormuş biraz karışık ve uzun bir şey 😀ama sizin doktorunuz en azından kız dememiş başka bir doktora gidin net söylesin size aklınız karışmasın ama hiç cinsiyette yanılanı duymadım ben @mucizebebegimmm
mucizebebegimmm Kkardelenn1 sağlıklı doğsunlar önemli olan o elbet, bakalım artık detaylıda belli olur nasıl olsa 🥰
mavideniz9696 mucizebebegimmm cinsiyeti yanılma payı neredeyse imkansız gibi bir şey. Çünkü annenin kanından alınan DNA’da sadece X kromozomu görülürse kız deniyor X ve Y kromozomu ikiside görülürse erkek deniyor yani yanılma payı yok denecek kadar az
mavideniz9696 mucizebebegimmm sadece firma bir acemilik yapıp başkalarının sonucuyla sizin sonucunuzu karıştırırsa bir yanlışlık olabilir. Onun haricinde bir yanlışlık olamaz
Deryz Gulsahs fetal dna yaptıran biri olarak yorumları okuyunca aşırı şaşırdım 😂😂 yanılma payı nerdeyse yok diye biliyordum 😂 süprizle karşılaşmak istemem acıkcası kız beklerken oğlum olcağını öğrendim gerçi sağlıklı olsun en büyük isteğim bu ama ne bileyim bi şaşırdım ben şimdi😂
Meltemanneolsun mucizebebegimmm canım ben bu postu açmıştım. Benimkini raporlayan kişi cinsiyet kısmına başka birinin cinsiyetini yazmış karistirmis. erkek denildi. Daha sonra ultrasonda doktorum kontrol ederken bazen yanılabiliyor falan demeye başladı. Daha göstermedi cinsiyetini dedi. 3 hafta sonra gittiğimizde siz 2 gün sonra tekrar gelin net cinsiyetini söyleyeyim dedi. O arada firmayla görüşmüş tekrar kontrol eder misiniz ben kız görüyorum demiş. Onlar da kontrol etmişler yanlış islediklerini cinsiyetin Kız olduğunu söylemişler. Yani ben 1 ay boyunca kızımı oğlum diye sevdim ve ona cinsiyet partisi yaptım benim kızımın cinsiyet partisinde balondan ve pastadan mavi renk çıkıyor
Deryz Gulsahs siz öyle deyince bi kafam karıştı doktor randevusunda diycem iyice baksın 😂 o kadar para verdik
buesrayavuz Bende panaroma yaptırdım sonucum geldi fakat hiç bir yerde cinsiyet yazılı değil doktor erkek dedi ama kendide emin değildi yani bir tereddüt ettim burada da yanılma payı olduğunu okuyunca