Bebegim3444 Bus-ra590 bence kesinlikle alınmalı. Benm çocuklar gece burun tıkanıklığından iki uç kere kalkardı bazen temizleme yapmak zorunda kalird uykuları açılırdı. Zaten ben bile uyandığında bogazim kuru burnum tıkanmış oluyor çocuklar napsin. En iyisi almak dedim yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum ve ne tıkanıklık ve ağrı kaldı çocuklarda rahat uyuyor. Hatta lavanta yağı koyuyorum daha kaliteli uyku için.
Ozgekiz Bus-ra590 ben çok seviyorum, iyi ki almışım. Bebisimiz doğmadan once biz kullandık bir müddet 🤭 kuru havayı yumuşatıyor, bir de oda termometresi öneririm nem ölçen cinslerden 😇 kiwi buhar makinemiz, Xiaomi termometremiz
Bus-ra590 Meltem2910 kimse de yazmıyor 🥹 bazen evde benim bile boğazım burnum kuruyor acaba bebek için sıkıntı olur mu diye düşündüm
Ozgekiz Bus-ra590 bizimki kocaman bir şey, litresini hatırlamıyorum ve şu an evde olmadığım için cekemiyor ya da bakamıyorum. Ama bir kucak büyüklüğünde diyebilirim
Bebegim3444 Meltem2910 loobex marka kullanıyorum. Loobex Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ME-3140 https://app.hb.biz/Aq2B3F8tJsXg
Minikeller38 Bus-ra590 evet önemli canım özellikle kışın petekler çalıltıgında bizim bogazımız burnumuz kuruyor bebişler daha nazikler .