Sezgin Milaasss ben 13 kilo aldım🙈 nasıl aldığım konusunda hiç bi fikriö yok. Cinsiyet kız. Doktor doğum için tahminen 10 15 mayıs arası ama daha da erken olabilir dedi. Senin ?
Milaasss Sezgin benim de kızım olacak bana da 10 Mayıs dedi tahminen bende toplam 10 kilo aldım nasıl aldım bende bilmiyorum 🤷♀️ olsun sağlıklı olsunlar
Yaser27 Milaasss canım bi ay da 4 hafta olduğunu düşünüp 27 i 4 e böl öyle düşün ya da 7×4=28 Ya 7. Aya gireceğim diye de düşünebilirsin
B-P-R Bişey Sorucam Ya Bende 24+5 Haftaligim Googlede Baltigimda beş buçuk Ay Diyo İnstegramdaki tabloya Baktığımda 6 Ay Diyo Hangisi Doğru Kafam Karıştı Benim 🙈🙏
Askimiz Busra12 son adet tarihin hangi ay.bende agustosun 1i her ayin 1den birine hesapliyo doktor bu arada bende 27+4um
Yaser27 B-P-R bi ay da 4 hafta oldugunu düşünerek 6×4 de 24 haftalik etmiş oluyor yani 6 aylık olmuş oluyor bu şekilde hesaplamak daha kolay 😉
Sezgin Milaasss aynen öyle kiloya yapacak bir şey bulamadım. Ben 10 mayıstan önce sanki doğuracakmışım gibi hissediyorum. Tarihlere takıntım da var 😁😁 05.05.19 olsun ya da 14.05.19 olsun diyorum ya hayırlısı bakalım ne zaman gelecekler🙏
Sezgin Milaasss olur tabi ben sık kullanmıyorum ama takipleşeliö birbirimizden haberimiz olur. asltrkgl kullanıcı adım