Huzurum47 bizdede kan uyuşmazlığı var ikinci gebeliğim ama düşüğe sebep olduğunu duymadım hiç. İğne yaptırmak gerekiyor daha sonra sorun olmuyor diye biliyorum. Benim ilk 10 hafta lekelenmelerim vardı o yüzden erkenden yaptırdık iğneyi

erikarpuz yaptım canım çok şükür bi sıkıntı yokmuş ilki kan uyuşmazlığından dolayı kimyasal gebelik olmuş o yüzden düşük olmuş ikinci gebelik te kan uyuşmazlığından dolayı olmuş bi de arada 6 aylık bi süre olması lazım sen biraz erken hamile kaldığın için de olabilir dedi

Huzurum47 ikinciden sonra iğne olduysan bir şey olmaz Allah’ın izniyle ben 2. kürtajdan sonra oldum bu gebeliğimde de kanamalarımdan dolayı 2 kere oldum sağlıklı ilerliyor

Huzurum47 valla uyuşmazlık var bende ama düşene sebeb olmaz o zaten vücut uyuşmazlığı çözene kadar 28 hafta geçiyor o zaman iğne oluyorsun o kadar

Tugbaguler bilmiyorum ki dediğim gibi herkes farklı bişey söylüyor ama büyük ihtimalle ben ara vermeden hamile kaldığım için düşük yaptım ama 4 doktora gittim hepsi de kan uyuşmazlığından dolayı olduğunu söyledi

Huzurum47 öyle diyorlarsa öyledir o zaman canım ne diyelim sağlık gebelik değildi bence sağlıklı olsa tutunurdu ya uyuşmazlığını bilmeyen o kadar insan var ki

Tugbaguler ya haklısınız ama her vücut direnci bir olmuyor benim 2 kürtajımdan sonra bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanırken çok kanamam oldu kesem kaydı düşecekti kalp atışları zayıflamıştı ama sonra biraz dinlendim bi de kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı sonra bebegim yukarı cıktı 3 kere ağır kanama atağı yaşadım 2 kere iğneyle düzeldik çok şükür vücudum atmaya çalışıyordu bebek de tutunmaya ama dediğiniz de doğru demek ki sağlıklı ki tutunuyor diyorum

Huzurum47 benimde kan uyuşmazlığı var 9.haftamda doktorum iğne vurmuştu sadece bir gün kahverengi leke ile karşılaştım sonra çok şükür hiç birşey ile karsilasmadim 24 haftalık olduk

erikarpuz evet çünkü ablamın 3 tane çocuğu oldu en sonuncusunda uyuşmazlığı fark edildi o yüzden sağlıklı bebek her şekilde yürümüyor ne güzel mücadele vermiş minik inş sağlıcakla kucağınızda olur