Kan uyuşmazlığı
gezentianne valla bana öyle dediler bilmiyorum
Gkcece1 bilmiyorum ki herkes farklı bişey söylüyor
erikarpuz yaptım canım çok şükür bi sıkıntı yokmuş ilki kan uyuşmazlığından dolayı kimyasal gebelik olmuş o yüzden düşük olmuş ikinci gebelik te kan uyuşmazlığından dolayı olmuş bi de arada 6 aylık bi süre olması lazım sen biraz erken hamile kaldığın için de olabilir dedi
Huzurum47 valla uyuşmazlık var bende ama düşene sebeb olmaz o zaten vücut uyuşmazlığı çözene kadar 28 hafta geçiyor o zaman iğne oluyorsun o kadar
erikarpuz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🩷
Tugbaguler bilmiyorum ki dediğim gibi herkes farklı bişey söylüyor ama büyük ihtimalle ben ara vermeden hamile kaldığım için düşük yaptım ama 4 doktora gittim hepsi de kan uyuşmazlığından dolayı olduğunu söyledi
Huzurum47 öyle diyorlarsa öyledir o zaman canım ne diyelim sağlık gebelik değildi bence sağlıklı olsa tutunurdu ya uyuşmazlığını bilmeyen o kadar insan var ki
Tugbaguler ya haklısınız ama her vücut direnci bir olmuyor benim 2 kürtajımdan sonra bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanırken çok kanamam oldu kesem kaydı düşecekti kalp atışları zayıflamıştı ama sonra biraz dinlendim bi de kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı sonra bebegim yukarı cıktı 3 kere ağır kanama atağı yaşadım 2 kere iğneyle düzeldik çok şükür vücudum atmaya çalışıyordu bebek de tutunmaya ama dediğiniz de doğru demek ki sağlıklı ki tutunuyor diyorum
erikarpuz evet çünkü ablamın 3 tane çocuğu oldu en sonuncusunda uyuşmazlığı fark edildi o yüzden sağlıklı bebek her şekilde yürümüyor ne güzel mücadele vermiş minik inş sağlıcakla kucağınızda olur
Tugbaguler Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah ❤️
erikarpuz hepimizden canım