Huzurum47 Kan uyuşmazlığı yüzünden 2 defa düşük yaptım ilerleyen zamanlarda tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı içimi rahatlatmıyorum bi türlü?
NoName_ Huzurum47 lekelenmeniz mi oldu doktorunuz lekelenme varsa erkenden yapıyor aslında uyuşmazlık iğnesini çok geçmiş olsun mutlaka belirtin uyuşmazlık olduğunu
erikarpuz Huzurum47 ben de kan uyuşmazlığı iğnesine rağmen düşük yaptım belki onunla alakalı değildir canım pıhtılaşma testi ve genetik test yaptırdın mı
gezentianne Huzurum47 Kan uyuşmazlığı düşüğe sebep olmaz ki.. Düşük,kanama,lekelenme olunca iğne yapılır sadece sizde o yğzden iğne yapmışlardır
Sevgilimmmmmmm Kan uyuşmazlığı düşüğe sebep oluyor mu 😬 29 haftalığım 4 gün önce kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdım ilk defa düşüğe sebep olduğunu öğrendim. Doktor mu sebebinin bu olduğunu söyledi canım ?
yeni_anne2 Sevgilimmmmmmm canım ilk gebelikte sorun olmuyormuş ama diger gebelikte olabiliyormuş iğneleri de bu yüzden vuruyorlar zatenn diger gebelikler de sorun olmasın diye
Huzurum47 Sevgilimmmmmmm evet canım ilki kimyasal gebelikti zaten ondan sebep düşük yaptım doktor kan uyuşmazlığı yüzünden kimyasal gebelik olduğunu söyledi ikincisi sağlıklıydı ama o da gitti maalesef
Sevgilimmmmmmm yeni_anne2 ablamda da vardı iki çocuğu var çok şükür bir sorun yaşanmadı korktum açıkçası
yeni_anne2 Sevgilimmmmmmm bende de varr ben dogum yaptım bebeğimin kanı babasıyla uyumlu çıktı bana yine vurdular iğneyi sizinde aynı şekilde doğumdan sonra bebek pozitif olursa tekrar vurulması gerekiyor iğnenin
Huzurum47 NoName_ lekelenme oldu normal dediler resmen bebeğin fotoğrafını gönderdim düşük yaptığım zaman evde düşük yaptım fotoğrafı görünce pıhtı dedi ertesi gün özel randevusu aldım gittiğimde fotoğraftakinin bebek olduğunu söyledi hepsi doktorların ihmali yüzünden oldu zaten
Huzurum47 erikarpuz yaptım canım çok şükür bi sıkıntı yokmuş ilki kan uyuşmazlığından dolayı kimyasal gebelik olmuş o yüzden düşük olmuş ikinci gebelik te kan uyuşmazlığından dolayı olmuş bi de arada 6 aylık bi süre olması lazım sen biraz erken hamile kaldığın için de olabilir dedi
Gkcece1 Huzurum47 bizdede kan uyuşmazlığı var ikinci gebeliğim ama düşüğe sebep olduğunu duymadım hiç. İğne yaptırmak gerekiyor daha sonra sorun olmuyor diye biliyorum. Benim ilk 10 hafta lekelenmelerim vardı o yüzden erkenden yaptırdık iğneyi
erikarpuz Huzurum47 ikinciden sonra iğne olduysan bir şey olmaz Allah’ın izniyle ben 2. kürtajdan sonra oldum bu gebeliğimde de kanamalarımdan dolayı 2 kere oldum sağlıklı ilerliyor
Innerglow Huzurum47 valla uyuşmazlık var bende ama düşene sebeb olmaz o zaten vücut uyuşmazlığı çözene kadar 28 hafta geçiyor o zaman iğne oluyorsun o kadar
Huzurum47 Innerglow bilmiyorum ki dediğim gibi herkes farklı bişey söylüyor ama büyük ihtimalle ben ara vermeden hamile kaldığım için düşük yaptım ama 4 doktora gittim hepsi de kan uyuşmazlığından dolayı olduğunu söyledi