Ztkn2 bu progestan dediğiniz hap ve fitil olarak verilenin iğnesimi yoksa promester diye bi iğne var omu ben bilmiyorum bana başka bi iğne verdiler o yüzden soruyorum

atlasasya hayır, hep göbekten vurdum. Kalçadan iğneyi ilk kez sizden duydum. Buz kullanın mutlaka iğneden sonra, rahatlatır. Güzel haberler alın inşallah 🌺

Merloza benim progestan 50mg kalçadan 25mg göbekten var birde oksapar var göbekten 🙏🏻ay evet hemşirede söyledi teşekkür ederim🌸 otururken bile acıyor ☺️ inşallah geçecek

atlasasya benim kanamalı geçtiği için 3 günde bir düşük önleyici iğne vuruluyordum, oturamamayı bilirim 😅 geçiyor, bende ilk başta nasıl olacak derken şimdi doğuma 1,2 hafta kaldı ☺️

Merloza ayy çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok az kalmış 🙏🏻 inşallah o günleri görmek nasip olsun ♥️

atlasasya ben progestanı sadece göbekten uyguluyorum. İlk denememde morarmıştı. Sonra buradan biri yazdı Allah razı olsun. Sonra hiç morarıklık olmadı neredeyse. İğneyi batırırken göbeğinizi sıkın enjeksiyonu boşaltmadan tuttuğunuz yeri serbest bırakarak uygulayın. O zamn hiç morarmıyor. Bazen damara denk gelip kanatabiliyor. Ya da içeride ilaç birikip ağrı yapıyor. Kolonyalı pamukla bastırarak ovalayın. Kalçadan hiç uygulanmadı ama burada hep zor olduğunu okudum.

koza08 ayy evet birkaç gündür çözdüm ama her seferinde acı 😣 Allah razı olsun ♥️