epltkp Nergisimmm sizinle tarihlerimiz aynı normal doğumu bekliyorum ben de ama korkuyorum da doğumdan herhangi bir şey yapıyor musunuz doğum için perine masajı yapayım dedim ama doğru mu yapıyorum emin değilim biraz hurma biraz ananas tüketmeye başladım
Bilgeeeem epltkp ben 36yı tamamlamayı bekliyorum. Şu anda sadece 3 kat merdiven çıkıyorum yürüyüş yapıyorum birde rutin ev işleri. Bayramdan sonra allah ne verdiyse her şeyi yapıcam 😬 bebişim kanal pozisyonunu almış o yüzden 36 bitmeden tetiklemek istemedim
Basakmustafa 39+2 den merhaba ☺️ Mart sonu diye beklerken sanırım ben de Nisan annesi olacağım 😂 Şu bayramı atlatalım ondan sonra başlasın artık doğum diyorum 😂
yagmurplt Bilgeeeem valla benim eksikler bitti hayırlısıyla doğumu bekliyoruz bayram şekeri olabilir 😂
Ebrueren Bilgeeeem başına ne geliceğini biliyorsun rahatsın tabi her doğum bir değil ama bilinmezlikten iyidir sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
Bilgeeeem edanur__ korkmak çok normal ama bunu bebeğimize kavuşmak olarak bakalım biraz daha rahatlarız 😇
anneoluyorum94 Bilgeeeem evet öyleymiş sancılarım başladı şuan düzensiz gidiyor acaba doğum sancısı mı bilemiyorum 🥹🥹
Moomtoobee Bilgeeeem benimde 36. Hafta 🙋♀️ doktor haftaya gün vericek sezeryan için bebeğim malesef ki ters geliyo😐
1888711 Moomtoobee benim de saf makattı yani poposuyla geliyordu. Dönmesi imkansız dediler 37. Hafta döndü
Bilgeeeem Rafaelli ay erken değil mi? Ben de 35+4üm vajinal doğum için tahmini 28-29 Nisan olur dedi doktor
poyrazmom_ Bilgeeeem 38+2 normal doğum bekliyoruz ben de bayramdan sonra çatı muayenesi olucağım normal doğuma uygun mu değil mi diye inşallah bayramda gelmez bebiş beklemedeyiz 🤭
epltkp poyrazmom_ ben de 38+1’im bugün hep bayramda geleceğini düşünüyordum ama belirtim sancım bile yok 😞
Aylakadin epltkp merhaba bende 38+1 im. Hiçbir belirti yok ve artık doğurmak istiyorum. Doguramama anksiyetesi başladı bende. Hiç rahatım da yok bir şey de yapamıyorum ne yapacağım bir an evvel doğurmak için bilmiyorum 😭