Bussbety Meridaily solgar folate bence en iyisi doktorum folik asiti erken bile bıraktırdı . Gebelik öncesi kullanın .
Ztkn2 folid plus kullandım bütün vitaminlerim hormonlarım düzene bindi yumurtam çatlamazdı çatlarınızı bile gördüm elhamfülillah💝 d vitamini ile birlikte kullanıyorum .
hayal_tanem Meridaily Doktorum bana thancss woman verdi onu kullanmaya başladım bu ay hem kapsül hem saşe var içinde
Sevolino Propolis de ben hücre yenileyici hem yumurta kalitesi açısından önemli güvenilir bir üreticiden alırsanız faydalı olabilir
anneoluyorumm13 cylnmy bende solgarın folik asitini kullandığım ay hamile kaldım etkisi var mı bilmiyorum ama benimde öyle denk geldi ☺️
cylnmy anneoluyorumm13 folik asit kullanmaya başlamıştım sonra söear testi için doktora gittim kadın yumurtan çatlamış bugun ilişkşye girersen hamile kalırsın dedi öyle de oldu😂
47Umudum47 Meridaily bende polikistik over var 5 yıl istedim gonal f letu klomen en son bir ay ara verdim bal tarçın çörek otu kürü yaptım sürekli havuç yedim günde iki üç incir. Öylesine deneyeyim önümüzde ay doktora giderim dedim o ay hamile kaldım
Meridaily Mrv342 maxijuno alayım dedim nasıl kullandınız acaba? Ya sanırım yumurtam sağlıklı gelişmiyor çatlatma iğnesiyle de olmadı bu ay 😔 halbuki 19 mm gelişip çatlamıştı.
FtmaGlr Meridaily Doktorunuz herhangi bir şey söyledi mi ? Ben hiçbir şey kullanmadım ilk ay istedim 🥲 olacağı varmış zamanlama önemli bence yumurtlama tarihi 🌸🤭
Meridaily FtmaGlr çatlatma iğnesiyle de olmadı bu ay 😔 araya bayram girdiği için tedavim de yarım kaldı kendim ovülasyon ve takviyeyle deneyeyim dedim boş geçmek istemedim bu ayı 😔 yoksa diofol kullanıyorum sadece
nuraymommy Gebyfoll kullanmaya başladım bende doktor önerisi ile memnunum bulantı yapmıyor öncesinde pregnacare kullandım çok bulantı yaptı