kedili1anne herkese hayırlı sahurlar arkadaşlar 24. Haftafayım Son haftalarda geceleri terden sırılsıklam uyanıyorum Sudan çıkmış gibi Korkuyorum bi sıkıntı mı var normal mi
Ayse0575 Sevvalkanatt0 trimestere göre değişiyor tsh değerleri. Doktorunuza ulaşabiliyorsanız bir sorun isterseniz. Bende doğum yaptıktan sonra yaşadım bu durumu resmen su gibi uyanıyordum uykudan
Sevvalkanatt0 Doğumdan sonra 10 gün o terlemeyle nasıl uğraştım ben sanki bir kova su dökmüş gibiydi her gece
kedili1anne Sevvalkanatt0 Son zamanlarda troid ölçümü yaptırmadım Hemogram normal gelmişti Troid mi yapar diyorsunuz
dunnobeck Ben 30.haftadayım, tiroid hormonlarıma 3 gün önce bakıldı normaldi. Ben de sizin gibi birkaç gündür terliyorum ama hâlâ yorganla uyuduğum için olduğunu düşünüyorum. Siz de üstünüze kalın bir şey mi örtüyorsunuz?
kedili1anne dunnobeck Battaniye örtüyorum ama iç çamaşırıma kadar su gibi olunca panikledim Anormal bi terleme mi sizinde
dunnobeck kedili1anne Anormal değil ama yüzüm de kıpkırmızı şekilde uyandım az önce. Benim terlemem büyük ihtimalle yorgandan kaynaklanıyor. Siz de ne olur ne olmaz hormonlarınıza baktırın, doktorlar en iyi yorumu yapar içiniz rahat etsin 🙏🏼
kedili1anne dunnobeck Desteklerin için çok çok teşekkür ediyorum Dediğin gibi bi hormonlara baktırayım 💕😻
kedili1anne cylnmy Bunu yaşayan çok kadın yorumu okudum Doğumdan sonra da oluyormuş Sanırım sürecin parçası🥹
Noluyoya Bende 26. Haftadayım 2 haftadır falan aynı şekilde oluyorum bazen suyum mu geldi diye korkuyorum hatta daha yeni bakıldı kanıma tiroide falan ama sürecin parçası sanırım buda hamilelik çok farklı
5134 Noluyoya Bende de aynı şekilde terleme var 24 haftalıkğim ama bı sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü eşim de aynı şekilde sırılsıklam uyanıyor.Tahlillerim normal çıktı.İciniz rahat etmezse doktora danışıp tahlil sonuçlarına baktırın ☺️
kedili1anne 5134 Çoğu kadında bu yorumu okudum Burda birbirimize destek olmamız bana çok iyi geliyor Normal bir durum olduğunu düşünüyorum artık
kedili1anne minussset Hayır gitmedim sonradan geçti baştaki kadar terlemiyorum Hormonel olduğunu düşünüyorum Terleme mi yaşıyorsun