• Gebelik
  • Bebeklerinizi Ne Zaman Hissettiniz?

cemre- tam hissetmek nasıl oluyor canım dediğim gibi karnın altında pıt pıt gibi bir şey mi farklı mı ya da

Busra6694 bende 17. Haftamdayım ilk gebeliğim ilk hareketini 15. Haftamda hissettim daha erken haftalar olduğu için sürekli ve net hissetmememiz normalmiş ebe geçen gün öyle dedi bende bi kaç gündür hissetmiyorum 😅

Ayse_gkc hissetmek nasıl acaba yani ilk hamileligim bilmiyorum böyle pıt pıt diye mi nasıl karnın neresinde mesela

Betul225 hissetmek nasıl acaba yani ilk hamileligim bilmiyorum böyle pıt pıt diye mi nasıl karnın neresinde mesela 😊

Emferr ilk gebelikde 16 da bunda 15 de hiss ettim amma çok hafif😃

Emferr benimde 3 gebeliğim 11+1 günlük hamileyim sabırsızlıkla bekliyorum

Busra6694 sanırım dediğin gibi ben de iki gündür aynı senin gibi hissediyorum

Emferr ilk gebeliğim 19+3 deyiz henüz hissetmedim galiba ara sıra karnımda ağrı gibi oluyo ama tam anlamıyla nasıl hissediliyo bilmiyorum 🤭

18+3 de tekmeler başladı onun öncesinde hissetmemiştim 🥰

Ilk gebeliğim ve 19.haftada hissetmeye başladım.

Benim ilk gebeliğim, 17. Haftada hissetmeye başladım şimdi 18. Haftadayız ve eşim de elini koyduğunda hissetmeye başladı tekme atıyor oğlum 😅 Damar atması gibiydi başlarda hani damarınız seğirir ya onun gibi ama son birkaç gündür içerden pat pat vuruyor nazik tekmeler ama dürtüyor gibi.

Emferr aynen bende o zman hissettim 15 haftalık hissediyorum saniyelik kendini belli ediyor 😍