• Gebelik
  • Bebeklerinizi Ne Zaman Hissettiniz?

Emferr benimde 3. gebeliğim tam anlamıyla 20 den sonra hissettim o haftalarda bende seyirme gibi şeyler hissettiğim zamanlar olmuştu

Emferr
İlk bebeğimi 18. Haftada hissettim şuan ikinci 14.haftadayım daha hissetmedim gibi 😅 bende sabırsızlanıyorum 🙏

Emferr birinci hamileligimde 16 haftalarda hissettim bbu hamileliğimde 19 da zar zor hissediyorum tembel çıktı çocuğum 😅🥰

Benimde ilk gebeliğim ve 19 . Haftada hissetmeye başladım şuan 24+4 deyiz oğlum kıpır kıpır 💙

Emferr ilk bebeğimde 18deydim tekme yemiştim bariz. Şuan 15+2deyim sanki bugün ufaktan Bi tık tekme oldu gibi ama ayırt edemedim

Nilayy95, başlığı Bebeklerinizi Ne Zaman Hissettiniz? olarak değiştirdi.
Nilayy95 bu tartışmayı sabitledi.

Kızlar bir şey soracağım 18 Haftalik hamileyim geçenlerde boyle karnımın alt kısmında pıt pıt diye şeyler hissetmiştim ama 2 gündur falan hissetmiyorum acaba bu normal mi bu şekilde mi oluyor

15+5 te haftamız ama ben sanki hissetmiyorum yada ilk hissiyat nasıl olur bilmiyorum ilk gebeliğim

Yani hissediyorsamda anlamıyorum galiba ben😅 ilk gebeliğim 15+3 deyim ama kasık ağrılarımda var tam nasıl bir his ?

cemre- tam hissetmek nasıl oluyor canım dediğim gibi karnın altında pıt pıt gibi bir şey mi farklı mı ya da