Benim üçüncü gebeliğim 12+5 bugün ilk defa hissettim anlık oldu kelebek çırpınışı gibi
Bebeklerinizi Ne Zaman Hissettiniz?
Emferr benimde 3. gebeliğim tam anlamıyla 20 den sonra hissettim o haftalarda bende seyirme gibi şeyler hissettiğim zamanlar olmuştu
Emferr birinci hamileligimde 16 haftalarda hissettim bbu hamileliğimde 19 da zar zor hissediyorum tembel çıktı çocuğum 😅🥰
Benimde ilk gebeliğim ve 19 . Haftada hissetmeye başladım şuan 24+4 deyiz oğlum kıpır kıpır 💙
Emferr ilk bebeğimde 18deydim tekme yemiştim bariz. Şuan 15+2deyim sanki bugün ufaktan Bi tık tekme oldu gibi ama ayırt edemedim
Kızlar bir şey soracağım 18 Haftalik hamileyim geçenlerde boyle karnımın alt kısmında pıt pıt diye şeyler hissetmiştim ama 2 gündur falan hissetmiyorum acaba bu normal mi bu şekilde mi oluyor
15+5 te haftamız ama ben sanki hissetmiyorum yada ilk hissiyat nasıl olur bilmiyorum ilk gebeliğim
Yani hissediyorsamda anlamıyorum galiba ben😅 ilk gebeliğim 15+3 deyim ama kasık ağrılarımda var tam nasıl bir his ?
cemre- tam hissetmek nasıl oluyor canım dediğim gibi karnın altında pıt pıt gibi bir şey mi farklı mı ya da
Emferr 18+3
İlk bebeğim 18. Haftada