aylaamomm MinikMucize46 bende öyle oluyorum ve baya şiştim yani ödemde oluyor bazem bacaklarım kendimde kilo aldım duba gibiyim yani şuam 😂😂😂 doğumdan sonra gider diye düşünüyorum 😀
MinikMucize46 aylaamomm ödemim çok fazla yok çok şükür de. Bazen ben bile kendime katlanamiyorum 😂 bende duba gibiyim ama takilmiyorum. Doğumdan sonra veririrm diye düşünüyorum 🥰
Ilayda_95 Son 37 gün benim de bu huysuzluk sinir malesef bende de var ve bu durum beni çok yoruyor ve sancılarım da var ama sanki yoğun bir gaz sancısı gibi sıcak su torbası ile yaşıyorum resmen
aylaamomm Ilayda_95 sıcak su torbasını doktorunuza danıştınız mı çünkü çok sıcak iyi değil diye biliyorum
MinikMucize46 aylaamomm normal istiyorum ama dr hipoglisemiden (düşük gebelik şekerinden) dolayı sezeryan olabilir diyorlar.
nurkarakass aylaamomm normal doğum çok şükür ki, sezeryanden çok korkuyorum çünkü. iki hafta önce yani 33+6da 48cm 2450gr dedi. yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar almış paşam 🤭🤷🏻♀️
Dilekceren aylaamomm benım son 72 29+5 teyım ama sezeryan olmak istiyorum o yüzden zaman kısalıyor sanırım ıkıncı hamılelığım yaşımda yüksek 38 hakkımızda hayırlısı
Rumeysa_01 aylaamomm son 9 günümüz kaldı oglumla kavusmamiza sağlıkla zamanında gelsinler insallah 🤲🥰🧿
Tugbasaracaloglu aylaamomm hayır şuanda değil bi sorun olmadığı için normal diye bir gün de verilmedi
Yaseminkayaa Benim de son 35 , sağa sola dönemiyprum nefes nefese kalıyorum bi yemek yapsam her yerim ağrıyor ya evi sil süpür çok zor oluyor Nisan 11 inde doktora gideceğim gün alacağım sizin şimdi bebekleriniz kaç kilo nasıl gidişat
aylaamomm Yaseminkayaa benim iri Bi bebek gibi dedi doktor 33 de 2600 dü kilosu iri olursa sezeryan gibi konuştu benimde ilk hamileliğim zaman yaklaştıkça insan nasıl olcak diye panik yapıyor zaten