nurkarakass aylaamomm bizimde an itibariyle son 30 🥹 yalancı sancılar oluyor ve artık mide yanmasından korktuğum için litrelerce su içiyorum 😂 su geçiriyor bir tek. yattığım yerde dönemiyorum ve aşırı huysuz hissediyorum. eşimi boğazlamak istiyorum bazen 😌
Sevilay_15 benimde 72 kaldıı 29+5 çok heyecanlıyım ikinci hamileliğim ama ayrı bir heyecan var rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aylaamomm nurkarakass hahaha bu ben bazen boğmak bazen sevmek ama 😂😂😂 doğum şekliniz belli mi acaba bebeğin kilosu felan
Sudezeren81 Dilanbg ya bende 36+1 haftalık geneyim çocuk sağa toplanıyor bide belimle karnım ağrıyor yaşancı sancımı bilmiyorumda ilk gebeliğim 35+6 da nst sancı çıktı sendede böyle oluyormu
nurkarakass aylaamomm normal doğum çok şükür ki, sezeryanden çok korkuyorum çünkü. iki hafta önce yani 33+6da 48cm 2450gr dedi. yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar almış paşam 🤭🤷🏻♀️
Tugbasaracaloglu aylaamomm hayır şuanda değil bi sorun olmadığı için normal diye bir gün de verilmedi
MinikMucize46 aylaamomm son 34 gün benimde 🥰 iyice huysuzlastim. Çekilmez bir kadın oldum yine 😂 huysuz aksi nalet 😂😂
aylaamomm MinikMucize46 bende öyle oluyorum ve baya şiştim yani ödemde oluyor bazem bacaklarım kendimde kilo aldım duba gibiyim yani şuam 😂😂😂 doğumdan sonra gider diye düşünüyorum 😀