Kızlar merhaba 22 haftalık bebegimi kaybetmiştim bir daha başıma gelir sanmıştım ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu 🥹🥹
Ölü doğum sonrası sağlıklı doğumum
irmmoom inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ama doktorum demişti yüzde 99 ölü doğumun arkası sağlıklı doğumdur diye gerçekten öyleymiş ☺️
Morsalkim o kadar içimi rahatlatan bir post oldu ki bu
6 ay önce 20 haftalıktı bende kızımı kaybettim
Şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan inşallah sağ Salim bu kez kucağıma alıcam dualarınızı eksik etmeyin 🥹
Morsalkim sizle beraber sağlıklı bir ömrü olsun inşallah 🤲🏻 Ben de 25 haftalıkken bebeğimle ayrıldım. Sizle aynı korkulara sahibim. Yüreğime su serptiniz. Allah razı olsun 🤲🏻
bsrakkaya0 bütün dualarım sizinle bende 22 haftalık ölu doğum yapmıştım 6 ay sonra hamile kaldım ve doktorum dedi yüzde 99 sağlıklı doğum yaparsın şuan 40 gunluguz ve maşallah gelisimimiz herseyimiz çok iyi korkmayın inşallah sağlıklı olur
biranneninyolculugu başınız sagolsun ama her hamilelik aynı değil inşallah saglikla kucagunuza alırsınız gerginliğe gerek yok doktor iki kere aynı şeyi üst üste çok zor yasarsin demişti
Morsalkim inşallah çok sağolun ben de aynı şeyleri duydum ama insan ister istemez kötüyü düşünüyor hemen