Kızlar artık bi görünsün şu postlarım ya idrar yolumda enfeksiyon çıktı benim buraya atıyorum değeri sizce nasıl yüksek mi enfeksiyonum ilerlemiş mi anlayamadım ben bi bakarmısınız 29 haftalık gebeyim nasıl geçer bilmiyorum da doktor bi şase toz ilaç verdi suyla karıştırıp içilen onu bugün yatmadan içicem inşallah geçirir ve bugün vajinamda kaşıntım başladı 
Kızlar artık görün? İdrar enfeksiyonu
aleynaozalpp14 benim de vardı o tozu içtim ama yanma vs yoktu hiç nasıl oldu anlamadım bunun net bir çözümü yok bence bol su diye biliyorum sadece
aleynaozalpp14 iç çamaşırlarınızı beyaz tercih edin ve ütüleyerek giymeye özen gösterin , kendi evinizdeki tuvalete bile mutlaka dezenfekte edip oturun ilaçla felan geçmiyor bu önlemler geçiriyor gebelikte yaşamadım ama öncesinde çok çektim
aleynaozalpp14 Bol şu ve iç çamaşırınızı sık değiştirin pamuklu olsun. Bilindik şeyler ama dikkat edilince geçiyor gerçekten hamileliğim boyunca hep idrar yolu enfeksiyon vardı bunlar geçirdi. Saat başı bi bardak su için mesela şu cidden çok önemli
- Düzenlendi
aleynaozalpp14 ben o şaseyi içtim birde kaşıntı için 2 kere travazol krem sürdüm hiç birşeyim kalmadı birdaha da olmadı
aleynaozalpp14 iç çamaşırı nioli yagi biraz etki ediyor
Canım o ilacı ihmal etme iç mutlaka birde iç çamaşırına iki üç damla nioli yağı damlat en önemlisi su en az 3,5 litre su iç benimde vardı ama geçti çok şükür
aleynaozalpp14 merhabakuru dut suyu içmek çok fayda ediyor ben enfeksiyon olunca hemen dut suyu içtim 1 bardak birde nioli yağı damlattim 10 gün boyunca 1 damla oda çok iyi geldi bunu doktor önermisti kuru dut da 2 kaşık kuru dut bir fincandan biraz fazla suyu 6 dk kaynatiyorsun süzüp içiyorsun kalan dutu da yiyebilirsin
aleynaozalpp14 cranberry idrar yolu enfeksiyonu için çok iyi geliyo ben sürekli yaşayan biri olarak söylüyorum bana bi doktor önermişti. Tablet olarak satılıyo aslında hamilelerde kullanabiliyo ama siz doktorunuza sorun öyle kullanın. Meyvenin kendisi kurutulmuş şekildede satılıyor file marketlerde var öylede alabilirsiniz ama doktorunuza bir sorun
Vajinada kaşıntı varsa muhtemelen gebelik mantarı olmuştur bu da idrara karıştığından enfeksiyon oluşturuyor ben ilk bebeğimde yaşamıştım sirkeyi suyla seyreltip siliyordum ve geçmişti tamamen
aleynaozalpp14 maalesef bende de var canm sadece idrar yollarımda enfeksiyon toz olan ilacı da içtim ama geçmedi