Hcivelek Kızlar merhaba sonunda günlerdir içime dert olan şeyi sonlandırdım. Bebek arabamızı aldık 🙈 Allahım saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin kullanmayı nasip etsin. 😍 Günlerdir arastırıyorum hatta aylardır ebebeğin indirimi ilaç gibi geldi. Kraft fit 2 modelinde karar kılmıstım. İndirime de girince içime su serpildi 😇 sizler nelere karar verdiniz ☺️☺️
Seymasefa35 Hcivelek hayırlı olsun canım bende kiwi kiwi quenn 3 in 1 aldım ama daha gelmedi baya olumlu yorumlar var inşallah dedikleri gibidir ☺️
istkizannesi Hcivelek hayırlı olsun canım bi alamadık bizde ☹️ En çok içime sinen prego oldu indirim bekliyorum. Kraft fit çok güzel ama yatı biraz yüksek olduğundan düşünmedim. Onun ayarında prego var. Bekliyoruz bakalım😊
Nicole Hcivelek bende bu sabah pro-fit aldım, çok içime sindi , umarım sağlıkla kullanır bebişlerimiz 🙏🏻❤️😊
SevcanKumluca Sanırım bende beneto’nun travel sistem bebek arabasını alacağım yatağı mama sandalyesi çantası takım şeklinde güzel de indirim yapmışlar 🙂
Hcivelek SevcanKumluca benetonunda gercekten güzel indirimleri vardı. Çok fonksiyonlu aynı sekilde ☺️
Seyyyma7 SevcanKumluca Canım beneto sakın alma elinde kalır yoksa . Google şikayet var beneto yaz haddi hesabı yok şikayetlerin şakın alma derim yazık günah parana
Hcivelek Seymasefa35 Sinem03 oo maşallah siz hızlısınız 😍🙈 darısı bizimkilerin gelmesine ☺️ saglıkla kullanın inşallah 💕
istkizannesi Sinem03 kiwiden de diğer arabalara göre küçük dediler diye vazgeçtim☹️ Hayırlı olsun canım
Seymasefa35 Sinem03 daha da sabırsızlandım 🙈 iyi günlerde kullanın bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah 🥰🙏🏻
Cansu08 Chicco italyan marka olup kalitesiyle gayet fiyatı normal arabalar üretiyor. Diğerleri en nihayetinde çin malı. Yok mekanizması bozuluyor yok tekerleği fırlıyor. Yedek malzeme bulmanız da zor olur. Şahsen chicco öneririm. Hem kendi mağazaları var. Daha detaylı anlatabilirler özelliklerini. 3 parça veya 2 parça olmak üzere çeşitleri var. Ben çok parça olmasın diye urbanı öneririm. Oturma ünitesi ile birlikte katlanabiliyor ve port bebe haline gelebiliyor. Port bebe haline gelince aparatı sayesinde iskeletten çıkardığınızda dik durabiliyor. Yani evde bile yanınızda kullanabiliyosunuz. Ana kucağı zaten ayrıca takılabiliyor. Üstelik chicconun iki farklı ana kucağından hangisini isterseniz yani bir tane ana kucağına zorlamıyor. Ayrıca renginden sıkılırsanız renk paleti sattıkları için isterseniz rengini değiştirebiliyorsunuz. Yada ilerde cinsiyeti farklı bebeğiniz olursa ona göre değiştirebikiyorsunuz. Binbakın derim
Hcivelek Cansu08 haklısınız. Chicconun bütün ürünleri güzel ablam bebegine herseyini chicco dan almıstı. Ben neden kraft aldım diyorum simdi 😁😁
Sinem03 Hcivelek İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizede kullanalım 🙏🏻 Her gün hemen hemen evin içinde sürüyorum 😂
Sinem03 istkizannesi Ben çok araştırdım en son kiwide karar kıldık çok zor ama karar vermesi 😊 Sağol canım🙏🏻
Seymasefa35 istkizannesi aksine okuduğum bütün yorumlar çok olumlu sadece bir kaç kişiden büyük ve ağır olduğunu okudum ben ama elimde olmadığı için bişeyde diyemiyorum ☺️
Mimi123 Hayırlı olsun herkese 🤗 Ben de mima xari ve stokke xplory arasında kaldım haftaya almayı düşünüyorum
Hcivelek Mimi123 Ay inşallah kuzum bebişlerimiz güzel günlerde saglıkla kullansınlar. Şimdiden hayırlı olsun 😍
istkizannesi Seymasefa35 bende tam aksini okudum. 2 yaştan fazla kullanılmaz diye. Hayırlı olsun size de