arven000 Kızlar eşimle bu vitamini aldık bayramdan sonra başlayacağız. Aranızda kullanan var mı ? Bu arada bu ay inofolic combi kullandım hamilelik oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama bana çok iyi geldi. Her neyse maxijuno kullanıp olumlu fayda gören var mıı?
yesildeniz_ arven000 eşim maxigo kullanıyor bende maxijuno kullanıyorum. Geçen ay başladık kullanmaya düzenli kullanmadım ama ona rağmen geçen ay çok güzel yumurtlamam oldu. Eşinize gelince o da maxigo kullanınca sizde farkedeceksiniz zaten 🤭
Kivircikannee arven000 biz de kullanıyoruz canım bilmiyorum iyi geldi mi bi doktorum o firma kapandı dedi ama ben kendi sitesinden aldım sahte değildir diye düşünüyorum
arven000 yesildeniz_ ay sevindim canım. Nereden aldın? Ben trendyoldan satıcısı acvison olmasına dikkat ederek aldım
Zarifokur yesildeniz_ benim eşimdede sperm düşüklüğü afedersiniz aynı zaman da isteksizlik var. Acaba etkili olur mu?
Meridaily yesildeniz_ maxijunoyla birlikte folik asit kullanmadınız değil mi? Ben de almayı düşünüyorum içeriğinde folik asit varmış sanırım. Kullanımı nasıl oluyor?
arven000 Kivircikannee canım sitesi açık satış vs devam. Ben zaten bunu bir ay kullanacağım çok pahalı olmuş bana inofolic combi de iyi geldi onu alırım
Kivircikannee arven000 inofolic daha pahalı oluyo aslında işte günde iki tane içiyorsun 10 günde bitiyor canım
arven000 Kivircikannee doğru diyorsun.. hadi bakalm ya merak içinde kullanmayı bekliyorum. İnofolic bana çok iyi geldi günde 1 tane almama rağmen ama evet öyle düşününce inofolic daha pahalı
arven000 bebegimolacak hayır canm ben daha ilk defa inofolic kullandım şimdi Maxijuno aldım. Aslında mfk daha güvenilir geliyor bana doktor en azından adam. Bu takviyeler beni korkutuyor biraz :)
yesildeniz_ arven000 eşimde hareket sıkıntısı var maxigo ve mfk azoperm kullanıyor. Spermiyogram testinde artış gördüğümüz için tekrar kullanıyoruz
arven000 yesildeniz_ umarım bize de faydası olur.. inşallah en kısa zamanda o mutlu haber sizler de alırsınız
yesildeniz_ arven000 amin 🤲🏻 bekleyiş içinde olanlara bu mübarek günler bitmeden beklediklerini nasip etsin Rabbim
yesildeniz_ Meridaily tüp bebek doktorum başka multivitamin vermişti ama ekstra folik asitte vermişti. Ben kullanmıyorum şimdilik zaten yeterli miktarda var sanırım içinde
arven000 Meridaily ben kullanmayacağım canım. Sadece maxijuno eşim maxigo bir de bir tık iyi beslenmeye çalışcam avokado,ceviz keten tohumu. Ovulasyon testi de alıcam ay inşallah