hknbsrsura Lale_41 tamM canim çok sağol tekrar gittigimde muhakkak sorcam zaten ben heyecandan hazırladım bile hastane çantamı bazı eksikler kaldi onlarda tamam olur InsaAllah 😁Rabbim evlatlarimiza sağlıklı sıhhatli sorunsuz kavuşmayı nasip etsin 😍
Muzika Nryseda aynıyız sizinle. Biz henüz doğumu konusmadık. Erken doğum riskim var. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz dedi. Eşi de benimle aynı durumdaymıs hamileyken, 37 haftalık doğum yapmıs. İnşallah biz de görürüz oğluşumla o haftaları sağlıkla 🙏🤗
gayecee Flzmst çok şükür kuzum sağlıklı doğumlar inşallah.. Bizde 25+2yiz 32. Haftamı dört gözle bekliyorum bende artık çok zorlanıyorum Bir an önce doğum iznime çıkmak istiyorum ü
031965 Muzika var ve bazen aşağıları epey acıtıyo dünden beri de özellikle aşağıda duruyo bakalım yukarı çıkarlar inşallah tekrar 🤷🏻♀️
Nryseda Muzika inşallah canım vaktinde kucagına alırsın. Neden erken doğum riskin var. Sürekli dinlen bari
Zemzems Glsmrt çok nadir 40. Haftayı tamamlıyormuş bebekler. Bu neden le kendimi 38. Haftaya hazır edicem 🙂
Muzika Nryseda inşallah 🙏 bebeğimin başı çok aşağıda ve rahim ağzı boyu sınıra yakın. İşi bıraktırdı doğuma kadar raporluyum. Evde sürekli yatıyorum yemek ve wc için kalkıyorum bi de doktora giderken iğne vurdurmaya giderken. ☺️