cansyu canım ilaçla çocuğum oluyor ama tutunmuyor kimyasal gebelik oluyor. Gitmediğim bölüm kalmadı ama hepsi sorun yok diyor. Hitereskopi yaptıracam bayramdan sonra
Bayram da bebek sorususuyla üzüntüsüne üzüntü katılacak olanlar ?
Nisannurr aynılarını yıllarca bende yaşadım canım 5 yıllık evliyiz ama yok diyince hastalıklıymışım gibi bakanlar saçma sapan şeyler önerenler yok şu kürü yap yok kuvvet verici macun kullan vs diyenler cok biliyolar he he diyip geçtim seni çok iyi anlıyorum o yüzden zamanı vardır sabret geciktiriyosa güzelleştiriyodur diye düşün insanlara da çok takılma ailen dahi olsa memnun etmek zor
Bu tür seni yaralayacak soruyu soranlara sert tepki vermeden muhtemelen durduramayacaksın canim. Maalesef bizim insanımız halden anlamaz.
İlk bebeğimi 23 haftalıkken kaybetmiştim. Arkadaşlarım hamile olduğunu söylemek istemedi. Kayınvalidem hep birilerinden bahsederdi. Çok incindim. şimdi bebeğim 3 aylık seni çok iyi anlıyorum inşallah çok sağlıklı bir evladın olur uzun ömürlü olur
Nisannurr aman onlara ne ya kendileri yapsınlar çok meraklılarsa neden herkes aynı sizene yaa kimisi de çocuk istemez bu olabilir neden yani kendilerine baksınlar sorarlar 1 olunca ikinciyi düşünmüyor musunuz diye sonra derler üçüncü lan sanki bunlar kendileri bakiyo bide soruyorlar tövbe tövbe bende yaşadım canım İnanki takma uzulmede elbet zamanı vakti var sabret
- Düzenlendi
Nisannurr bu tür insanlar dan nefret ediyorum 🥲 benim üç bebeğimi düşükle kaybettim tekrar istiyorum ama hala olmadı iki yıl oldu kürtaj dan sonra kimyasal gebelik oldu benim neler yaşadığımı bilmeden ilk sordukları çocuğun yok mu tanisin tanımasın ilk sordukları soru bu Allah havale ediyorum artık çünkü sanki biz istemiyoruz yada var çocuğu eve hapis ediyorum gibi salak saçma soruları var olsa yanımda görürsün zaten ne soruyorsun yani 🥲 karşı komşunun bir arkadaşı vardı arkadaş dediğim de 50 yaşın da var dengesiz daha ilk gördü beni çocuğun yok mu diyor bende yok abla dedim bana iyi rahatmissin diyor o an Allah biliyor ya çok canım acıdı eve geldim ağladım ve belki günaha girdim ama dedim ben rahatım madem bunu rahatlık görüyorsun madem dedim benim Rahatlığımi Allah sana ve senin evlatlarına da versin dedim çünkü ne yaşadığımi bilemeden böyle söyleyip çok canımı acıttı insanların içinde 🥲
Nisannurr laf sokmadan susmazlar canım bu konuda katı ol . Evlendiğim ay bile sormuşlardı hayır kime ne bu konuda . Bana bebek var mı diye sorana “ Var da senden sakladık” sanki olsa haberleri olmayacakmış gibi soruyorlar sldpepfpfpdp 2. Aşılamamı oldum bugün milletin ne dediği umrumda değil yaşadıklarımızı bi biz biliriz
Nisannurr
13 sene boyunca bize de sordular.
Çoook iyi anlıyorum. Kafaya takmayacaksin. Senin elinde olan bir şey değil bu. Allah’in verdiği de imtihan vermediği de. Allah’ın işine karışıyorlar bence. Bide bilmiş bilmiş niye yapmıyorsunuz yapın çocuk iyidir cart curt lafları. Ben hepsini Allah’a havale ettim.
Kafaya takmayı bıraktım. Beklenmedik bir anda geldi minnak. Darısı sana ve bekleyen,isteyen herkese olsun. Moralini bozma asla. Gülerek biz düşünmüyoruz düşünen yapsın çocuk de. Sessiz kaldıkça tepemize çıktılar bunu anladım ben.
cansyu ay gözlerim doldu amin canım Allah duanı kabul etsin inşallah 🤲🤲
Nisannurr 5yildir olmuyo hep aynı sorular duyunca ALLAH verdide bizmi yapmıyoruz dedim sustular disardakilerede kaynanamın doğurduğunu büyütüyorum diyorum aaa diyip susuyorlar komide gülüyo 😏bikac ay önce bizimkiler çocuk muhabbeti açtı benim çocuğum olmuyormuş olmucakmisda biraz daha konusu açılırsa bosancam oda gitsin evlensin çocuk sahibi olsun dedim sonuç kafam rahat
Canım ben de yaklaşık 3 yıldır evliyim tedaviyle yeni gebe kaldım daha ailelere söylemedik bile çok minik ama ilk başta önünü kesmiştim eşimin ailesine dedim ki biz deniyoruz istiyoruz bize çocuk deyip durmayın olursa zaten söyleriz olmuyorsa da yapacak bi şeyimiz yok Allah verecek sonuçta eşim de uyardı üzmeyin diye yabancılara da nasip deyip geçiyorduk eşim bazen istemiyoruz daha erken diyordu hiç de üzülme sakın senden kıymetlisi yok anne baba olmak da çok büyük bi sorumluluk kolay değil vakti zamanı gelince olacak sen Rabbine inan güven gerisi boş 🤲🏻
GEBES3 amin inşallah
Yellowhazal amin canim inşallah Allah senin yavrunu da sağlıklı büyütmeyi nasip etsin