asemvekardesi Bugün Cumhur başkanı yardımcısı başkanlığında nüfus politikaları kurulu toplanıyor ana başlık ücretli doğum izninin 1 yıla çıkması ve sonrası içinde esnek calisma şartının getirilmesi
anneoluyorumm13 asemvekardesi ay inşallah 1 yıla çıkar 2 ay doğum iznimi olur ya ben sağlıkçıyım esnek çalışma nasıl olucak acaba
Balbebek012 asemvekardesi 1 yıla çıkar bence üzerinde çok duruldu geçen mayıstan beri konuşuluyor bu durum
Auri asemvekardesi Ben de eylülde doğum yapacağım aileden uzaktayız Eşim de ben de sağlıkçıyız İnşallah bir an önce çıkar ve tüm memurları kapsar
asemvekardesi Busra6694 benimde Ekim’de öğretmenim esnek çalışma bizim için nasıl olur bilmiyorum her bakanlık kendi duzenlemesini kendisi yapacakmış sonrası için ama bu bir yıl bile çok iyi gelecek
asemvekardesi Umarım hepimize yetişir biran önce yasalaşır bu günlerde hamislerin duası kabul olur hep birlikte dua edelim bebeklerimiz anneleri ile buyusunler.
asemvekardesi anneoluyorumm13 inşallah bilmiyorum ki netlesse biran önce bir haber kaynağı genelde dediği şeyler çıkıyor Mayıs gibi sonuca baglacak dedi
Beyazmelekkk asemvekardesi hangi haber kaynağı acaba ? Ben 6 Mart’ta doğum yaptım Haziran başı annelik iznim bitecek. Acaba bizleri de kapsar mi ya şuanda izine girmiş anneleri falan kapsaması lazım 1 yaş küçük bebeği olan tüm annelerin bence.
[silindi] Benim de eylül de olacak doğumum, eşim polis ailelerimizden uzaktayız o kadar iyi olur ki 1 yıl olması bekliyoruz bakalım 🤷🏻♀️
Skkkkppp Dört gözle bende bekliyorum umarım bir an önce yasalaşırda hepimiz rahat bir süreç geçiririz bebişlerler 🙏
Pnrazz Psikoanne benımkı de mayıs sonu, hazıran başı İnşaallah. İnşaallah bıran once yasalaşır merakla beklıyorum ya çok çok çok ıyı olur