Selim_Alparslan Edizhr kuzum 15+1 olduk bizde ama ben hareket hissetmiyorum ya korkuyorum 11 haftalikken gittim en son bir şey mi oldu acaba hiç hareket hissetmedim şimdiye kadar 🥹
Edizhr Selim_Alparslan canım balık kayması gibi pıt pıt kalp atışı gibi zaten bende sırt üstü yatınca hissediyorum bazen sakinlikte otururken tatlı birşeyler yiyince çok net belli ediyo
Selim_Alparslan Edizhr bende deniyorum kuzum ama tık yok bakalım anlamadim 🙄 8 inde randevum var ama dayanamazsam erkene giderim
Edizhr Evrim-96 ya onu anlarsin ama ilk olunca işte ben 2. Gebeliğim de de hissettim erkenden sende 2. De daha tecrübeli olursun 😍🤭
Edizhr Selim_Alparslan aaa kız bilirsin o zman ben 2. De de erken hissettim şimdide valla inşallah bir an önce hissedersin rabbim çok güzel bir duygu🤲🏻🥹
Edizhr Selim_Alparslan hayır canım korkma bende 2. Numara kızım gibi hiperaktif olursa diye korkuyorum hareketli olunca😂😂😂😂
Gamze010 Edizhr benim ilk gebelikte kotu geçmisti hep kusmaklı bu cok sukur kusmadım benimde biraz mide var 😂😂