BelizErstn Bukreizmir valla bende öyle eşim askeri personel çarşambaya kdar denetlemesi var evde yok perşembe günü doktor kontrolüm var cuma cumartesi temizliğimizi yapsam odamızı son haline getirsek de pazar gününden sonra doğsa diye dua ediyorum 😂 bir haftacık daha sabretse 😂
Burcum91 37 2 yim bnde 20 subatta sezeryanm var 39 haftalik olucam ozamanda umarim dayaniriz erken gelsin istemiom gelissin szcik daha karnimda
Annesininbalbocugu Bukreizmir Canım hiç korkma Rabbim bir şekilde kolaylık veriyor Benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için ben çok zorlandığı ama herkesin bünyesi bir değil Evet mecbur suni sancı verildi suyumuda 3 buçuk santim olunca hastanede patlattılar 🤗
Merveege2011 Gulcag canım sen daha doğum yapmadınmı senin kız baya nazlıymış sanırım yeride iyi galiba gelesi pek yok😍❤️
Gulcag Merveege2011 Doğumda ne 😳 ben bilmiyorum ki öyle şeyler benim karnım hep böyleydi 😂😂😂 kız inat etti gavur gibi 😂🙈
IRMAKBUGLEMINANNESI Ilk bebeğimi 41 haftada sezeryanla Ikinci bebeğimi 23 haftada normal doğumla 3.Bebeğime hamileyim 18h4g lük inş vaktinde doğar 🙏🙏🙏