Oglusumubekliyorumsss 37+2deyim surekli sayiyorum heyecan uyuyamiyorim surekli tuvaletteyim gecmiuor kilosuna gore 2 hafta onde 39 yani erkenmi gelirr yani yasayan varmi
BelizErstn bizde 37 olduk bugün . dünden ve bugün kendimde bi kaç değişiklik hissediyorum doğar mı acaba diye meraktayım. temizliğim falan var hafta içi inşallah bir hafta daha bekler kızım diye dua ediyorum ☺️☺️
Bukreizmir BelizErstn bende en sona temizliği bıraktım 37de yaparım dedim inşallah temizliksiz yakalamayız 🙈
Annesininbalbocugu Bukreizmir 41 haftamda suni sancı ile doğum yaptım 🤗🙈 Suni sancı alanlara Allah kolaylık versin inşallah 🤲🏼 Çok zor kendi sancinla olmadan suyun gelmeden doğum yapmak çok zormuş
Bukreizmir Annesininbalbocugu işte 40 41lere kalınca suni veriyorlar genelde okuduklarıma göre suni sancidanda korkuyorum o yüzden hiç istemiyorum 🙄
BelizErstn Bukreizmir valla bende öyle eşim askeri personel çarşambaya kdar denetlemesi var evde yok perşembe günü doktor kontrolüm var cuma cumartesi temizliğimizi yapsam odamızı son haline getirsek de pazar gününden sonra doğsa diye dua ediyorum 😂 bir haftacık daha sabretse 😂
Annesininbalbocugu Bukreizmir Canım hiç korkma Rabbim bir şekilde kolaylık veriyor Benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için ben çok zorlandığı ama herkesin bünyesi bir değil Evet mecbur suni sancı verildi suyumuda 3 buçuk santim olunca hastanede patlattılar 🤗
Figennn Bukreizmir Bizde 37+4 olduk, bnde 38 lerde gelir die umut ediyorum😂 40,41 daha cook var😃 Rabbim bilir ne zaman gelicegini saglikla gelsinlerde🤲🏻😊
Bukreizmir Figennn bir tek allah biliyor ne zaman geleceklerini ama insan merak ediyor 😁 mesela şey diye düşünmüyor musun sende haftaya bugün doğurabilirim gibi 😂
Aylingamze Bukreizmir bende çok meraklıyım şuan tam 37+1 ne zaman gelir acaba . Bulunduğum yerde doğurmayacağım memlekete gitçem 1 hafta daha doğurmam umarım