Aysunnn3 Busra2013 Tadını çıkar sende bence daha zamanın var hamilelik zorda geçse verdiği his çok başka bence o karnımdaki hareketlerini bile özlüyorum ben bazen 🤩🤗🤗🫣🫣
Busra2013 Aysunnn3 daha 13 haftalik ve bu 3 ay gercekten berbat gecti simdide panik atagim tansiyon kalp yuksekio korkunca hic iyi gecmiyor insalah duzelirim
Aysunnn3 Busra2013 Yaa Allah yardımcın olsun zor valla ama yinede kendini salmamaya bak morelini yüksek tut geçer inşallah ilerleyen aylarda
Aysunnn3 Kuumsaal77 Valla ilklerde hevesli oluyor insan öyle şeylere de ikinciler biraz karambole gidiyor sanki 😅 İkinci oğlum oluyor Hürreme rakip olucak 😅😅🫣🫣
Sevim_Demir Neden hepiniz sezeryan oluyorsunuz? Benim aklımda bişey yok nasıl olacaksa öyle olsun hayırlısıyla benimde 32 haftalık. 34 de doktora randevu aldım devlet benimki. Söylemez herhalde sezeryan günü fln
Kuumsaal77 Sevim_Demir benim ilk bebeğimde sezeryan o yüzden buda öyle olacak🫠 bana 36da gün verdi bende devlete gidiyorum ☺️
Aysunnn3 Sevim_Demir Yazanların çoğu ikinci gebelikleri ilkler sezeryan olunca ikincide öyle oluyor maalesef ssvd yapmadıkları sürece. Ve birde devlet henüz desteklemiyor sezeryandan sonra normal doğumu o yüzden denk geldi yani bir çoğumuzun
Aysunnn3 Kuumsaal77 Ohh ne güzel en heveslendiğim iki çocuk biri kız biri erkek miss valla 😅🫣 planlı gebelik benim ikiside ama nasipte erkek varmış çok isterdim kızım olmasını vardır bir hayır şanslısın bence 🤗🤩
Kuumsaal77 Aysunnn3 benimde hayalimdi bir kız bi erkek rabbim nasip etti çok şükür 🥰 3. Çocuğu düşünmüyordum zaten iyi oldu böyle olması 😄
irmak12345 Aysunnn3 ayy heyecanlandım benim oğlum da nisanda gelicek kısmetse herhalde bir sonraki muayenemde gün verir bize de en son maksimum 20 Nisan demişti doktorumuz 🥰
Zehra_arsln Aysunnn3 çok heyecanlıyım tabi korkum yok ama heyecan dorukta 😅 Allahın izniyle inşallah o günde gelip gidecek bu sefer çabuk geçti diyecegiz