Aysunnn3 36+4 yani dün günümüzü aldık çok şükür 🤲🏻 Nasipse 10 Nisan da kavuşuyoruz 🫶🏻 var mı aynı gün benimle doğuran 😅 yada yakın tarih Nisan anneleri ne durumdasınız??
panikprenses Aysunnn3 gozun aydin 🌼 allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 💛 benim dogum 22 temmuz gosteriyor 😌
Kuumsaal77 Aysunnn3 bende şuan 36+5 benimde 10 nisan olacak 39.haftada alacağını söyledi doktorum 🥰 aynı gün doğacaklar bebişler🥹
Aysunnn3 Kuumsaal77 Yaa ne güzel 🤩 benimde 11 Nisan tam 39 hafta oluyor 10 Nisan eşimin doğum günü rica ettim bari dedim 1 günle fark olmasın aynı güne aldık 🫣😅
Aysunnn3 Zehra_arsln Ayy o daha erken sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏻🤗 insan biran önce doğsun istiyor gibi ama tarihte belli olunca bir tuhaf his kaplıyor içini sanki sizind öyle mi 🫣🫣
Busra2013 Aysunnn3 cok heyecanli degilmi 🥹🥹ikk gebeligimde tarih aldigimda o kadar heyecanliydimki suan o heyecani yasadim postu goruncr insallah sag salim Kucagina alirsin ben suan hamileyim ve bu zamana isinlanmak istiyorum daha 13 haftaligiz panik ataktan hic hamileligimden zevk alamiyorum insallah su gibi gecerde alirim bende cocugumu kucagima🥹🩷
Aysunnn3 Busra2013 Valla öyle benimde ikinci hamileliğim şuan ilkinde suyum gelince aniden gitmiştim belli bir gün yoktu akışında gelişti ve çok rahattım o zaman şuan ki hamileliğimde zor geçti biraz eşimde bende artık doğsun diyip duruyorduk ama tarih belli olunca da bir korkuyla karışık heyecan sardı içimi 😢🫣🤗🤗
Kuumsaal77 Aysunnn3 yaa ne güzel hediyeniz şimdiden hazır ☺️ sağ salim hayırlısıyla doğuralım inşallah 🤲🏻
Rafaelli Aysunnn3 35+3, 36haftamızdayız hafıf karında sancılar, ara ara karın sertleşmesi, mide yanmasi , fazlasıyla agırlık çökdü üzerime hareket edemiyorım cok )normal dogum kismetse nisan 12 demişti dr
Aysunnn3 Rafaelli Aynı durumdayız geceleri uyuyamıyorum sabah balon gibi şiş uyanıyorum son günler daha zor geçiyor sanki
Zehra_arsln Aysunnn3 çok heyecanlıyım tabi korkum yok ama heyecan dorukta 😅 Allahın izniyle inşallah o günde gelip gidecek bu sefer çabuk geçti diyecegiz
Aysunnn3 Kuumsaal77 Doktora rica ettim diyor ki özel bir gün mü eşimin doğum günü dedim oo ömür boyu hediyeden yırttın desene diyor 😅😅 o da sana doğum hediyesi alsın o zaman dedi doktor dedim nerdeeeeeee😅😅🤩🤩
Busra2013 Aysunnn3 hic korkma insallah kolay bi sekildr sag salim alicaksin kucagina bende iple cekiyorum o zamanlari :)))
Aysunnn3 Busra2013 Tadını çıkar sende bence daha zamanın var hamilelik zorda geçse verdiği his çok başka bence o karnımdaki hareketlerini bile özlüyorum ben bazen 🤩🤗🤗🫣🫣