Kızlar az önce doktordan geldim sormayı unuttum folik asiti kesmelimiyim yoksa devam mı etmeliyim
12. Haftadan sonra folik asit
2-bebegisteyenanne vitamin ve kan ilacı yazdı mı
- Düzenlendi
2-bebegisteyenanne 12 ye kadar kullanmıştım ben doktorum sonra baska biseye baslatmisti ekstra bisey yazdı mı size
Yazmelegi_ yok yazmadı cihazlarımız kötü dedi bebeğin ense kalınlığını bile göremiyorum dedi başka bi hastaneye yönlendirdi beni ama ben gidemiyecem çalışıyorum bayramdan sonra gideceğim için de folik asiti içmelimiyim bilemedim
1sen1ben1debebek yazmadı yorumunuzu atlamışım beni başka hastaneye yönlendirdi
2-bebegisteyenanne doktorunuza danışın bırakın bence ulaşma imkanınız yokmu
Yazmelegi_ devlet hastanesi bilmiyorum ki bi arıyım bakalım baglarlarsa soruyum teşekkür ederim
2-bebegisteyenanne rica ederim 🌸
- Düzenlendi
2-bebegisteyenanne 9 ay boyunca folik asit mecburi bizim burda türkiyeyi bilmiyorum canım ama kullan faydası var zararı yok bebeğin gelişimi için vitamin yani
ayalltsc tamam yorumunuz için teşekkür ederim
2-bebegisteyenanne 12.haftada folik asiti kesip multivitamin başlaması lazimdi ama yeni doktoruna gidene kadar kullan bence
Yazmelegi_ aradım şimdi baglamıyorlarmış
ddefnos tamam öyle yapıyım 🌸
2-bebegisteyenanne ben 6. Aydayım hala hergün kullanıyorum
anneoluyorumm13 doktorunuz mu devam ettiriyor peki
2-bebegisteyenanne bana doktorum bitene kadar kullan demişti 12 haftayı geçmişti kutu bitene kadar kullanabilirsin
Talentedmom tamam çok sagolun🙏🏻
2-bebegisteyenanne bende 12. Haftaya kadar kullandım sonra vıtamınlere başladım ozelde ise hekım sorun ama isterseniz yıne folık asıt ilk 3 ay kullanılıyo zaten
busraylcnn teşekkür ederim 🙏🏻
2-bebegisteyenanne doktorumun önerdiği multivitaminin içinde var 400 mg folik asit