Kızlar Serklaj oldum 3 gün önce sarımsı su gibi böyle akıntım var bu normal mı acaba doktor kontrolüm haftaya dinleniyorum yatıyorum sürekli ama 3 gündür böyle

Mmmmmb benim de sarı akıntım oldu serklajdan birkaç gün sonra devam etti normal olduğunu söylemişti doktorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻

Mmmmmb geçen hafta bende acil serklaj oldum. 4 gün pembe şeklinde akıntı devam etti. Miktarı azdı ama insan korkuyor. Dr normal olduğunu söyledi. Bugün kontrolden geldim yine olabilir endişe etme normal dedi.

Merhaba benim de üç gün oldu serklaj olalı. İlk gün kabamam olmuştu sonr akahve sonra sarıya döndü. Bugün sabahtan beri ucerde bi kaşıntı var sözde de oldu mu? Antibiyotik kullanıyorum doktorum.mantar olmuştur dedi ama ben öyle.hemen fitil.almak istemedim zaten hassas şu an orası. Tahristen olmuştur diye düşündüm sizler de var mi böyle bir kasinti durumu

Gozgoz bende yanma ve kaşıntı oldu fitil kullanmadan geçmiyor maalesef ilerlemeden kullanmanız daha iyi olur 🙏🏻

obess gynolomexin ve travazol verdi siz ne kullandınız acaba

Gozgoz ben de Gyno lomexin kullandım bana krem gerek duymadı doktorum 🙏🏻