Merve-metin Merve-99 aynen canım büyük ihtimalle bayram dönüşü resmi gazetede yayınlanma süreci başlar diye düşünüyorum
Sena1834 Merve-99 2025 Ten sonra 3. Çocuk içinmiş canım sanırım yani ben şimdi 3. Yu dogurdum ama 1. Çocuk parası alacakmsim
1melek1annecik İlk çocuğumda doğum parasını almamıştım şu an alabiliyor muyum ne kadar oluyor ikinciye hamileyim çalışan da olsa değişiyor mu bu ödenen ücret
Kumsalzeyus 1melek1annecik Ne kadar oldu doğum yapalı 300 tl gibi bir şey alırsın alırsan ama çalışanlara 4 aylık maaş ödeniyor rapor parası diye biliyorum doktordan rapor alıyorsun belli hafta da iş yerin ödüyor 2. Dogunca da ekstra devlet aylık 1500 verecek birde süt parası var bin küsür o da ptt den alıyorsun başvuru yaptıktan sonra herkese yatıyor
Sevvalkanatt0 Kızlar doğum parası ne oluyor yeni doğum yapanlarmı alcak ben anlamadım devamlı alıncak bişey mi
Happyka Sevvalkanatt0 2025 da doğum parası tek seferlik 5 bin TL alacaksınız, eğer 2 çocuk dünyaya gelirse hem 5 bin TL ve aylık 1500 TL 5 yaşına kadar , eğer 3 veya 4 olursa onlar içinde tek seferlik 5 bin TL ve 5 yaşına kadar 5 bin TL