Ssaree Leyla2025 ben ilk gebeliğimde kamer beyde takiplıydım ama doğumuma nöbetçi doktor girdi. Genel olarak menmundum ben ebe hemşire doktor ilgiliydi bu doğumumu da orada düşünüyorum fiyatlarda çevreye göre daha uygun ama yoğunbakım yok araştıeın bi isterseniz. Devlet olarakta beylikdüzü devlette 2 3 doktora gittim hiç birinden tam anlamıyla memnun kalmadım cansel tanrıkulu varmış yorumları iyi ama randevu yok 🤦♀️büyükçekmece devlette uğur bey var ilgili güler yüzlüydü onuda araştırabilirainiz
Merve-metin Leyla2025 ocakta yaptım doğumu 30 bin verdim ben doktorumdan da hastaneden de memnun kaldım çalışanları hemşireleri çok ilgilendi
Bus3939 Happyka sizin kacinci hafta valla zaman yaklastikca iyoce stres oluyorum tip merkezi doye evet hoca cok iyi ama teredduteyim cok
Happyka Bus3939 canım benim 31 haftalık oldu , tereddüt etmeyin ben geçen senede orda doğum yaptım bebeğin sıkıntısı yoktu çok şükür, birde hemşireler hepsi çok ilgili memnun kaldığım için yine oraya gidiyorum, sizin kaç hafta oldu
Bus3939 Happyka benimkide 30+1 bugun ayniyiz neredeyse nasil geciyor surec benim ilk dogumum bu karina bastirma olayi falan varmi ordada 1 gecemi kaldiniz hastanede
Happyka Bus3939 uyku yok biraz iştahım yok bulantı var kaç gündür korkuyorum erken doğum mu diye , karına bir sefer basıyorlar o da beliniz uyuştuğu için hissetmezsiniz
Bus3939 Happyka valla bendede canim ayni sabaha kadar uyuyamiyorum ayaklarim cok agriyor dun hareketler azaldi cok korktum allahtan bugun duzeldi . Tarih belirlemediniz daha dimi mayis sonu dedi ama tarih vermedi banada
Happyka Bus3939 ayın 12 sinde gidecem o zaman sorarım , benim sezaryan olduğu için 38 haftalıkta yapılacak
Mirarodint Beylikdüzü devlet hastanesinde Mehtap hanım ve özel Beykent hastanesinde Rabia hanım a gidebilirsiniz.
Happyka Bus3939 sezaryen normalde 38 haftalık 2 3 günlükte yapılıyor ya sizinde 20 Mayıs o günlere denk geliyor , siz kendiniz seçtiniz mi sezaryeni? Amin amin 🌹
Bus3939 Happyka evet benim en basindan beri istedigim sezeryandi cunku normale diye gidip sonra tekrar sezeryana alinip 2 aciyi birden yasamak istemedim psikolojik olarak en basindan kafama onu koydum oylede devam etti kismet ama ne olur bilemem saglikli olsun yeterki yaklastikca korku sariyor tabi
Gamzeturk1 ozzbsb merhaba, bende hatice yalçınkaya ya gidiyorum ama doğumum olduğu zaman kendisi izinli olacakmış. Doktorsuz kaldım, rabia hanım iyi mi normal doğum istiyorum. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz.
Mirarodint Gamzeturk1 Gamzeturk1 yok hayır henüz doğumum gerçekleşmedi sadece kontroller için gidip geliyorum
Gamzeturk1 Mirarodint anladım, dönüşünüz için teşekkür ederim. ben 38+2 deyim şuan sizden önde doğum yapıcam sanırım ☺️