Ssaree Kızlar ben 35 haftalık gebeyim özele gidiyordum ama 34.hafgamda doktorum bebeğin iri olduğunu büyük ihtimal sezeryan olacağını söyledi Büyükçekmece devlette ikinci bir görüş almaya gittim orda da evet iri ama ilk bebekte erkek ve normal se buda normal olabilir dedi şimdi son bir görüş almak istiyorum gidip memnun kaldığınız hastane ve doktor varsa önerir misiniz
Merve-metin Ssaree Esencan hastanesi Melih Bestel çok memnun kaldım kendisinde doğum gerçekleştirdim asla pişman değilim tavsiye ederim
Zeyzeyy- Baharkle doğumum ona nasip olmadı ama kontroller ve doğum sonrası çok ilgilendi Allah razı olsun 🥰
Zeyzeyy- Leyla2025 çok memnun kaldım yani hala da söylüyorum Allah o ebemden de hemşirelerden de razı olsun çok çektirdim o sancı sırasında ama o kadar iyi davrandılar ki 😌 sadece dikişlerimde sorun yaşadım 2 defa tekrardan dikildi benden kaynaklıydı muhtemelen çok dikkat etmedim hafife aldım galiba 🥲
Merve-metin Leyla2025 ocakta yaptım doğumu 30 bin verdim ben doktorumdan da hastaneden de memnun kaldım çalışanları hemşireleri çok ilgilendi
Leyla2025 Bende bu bölgede hastane arayışındayım doğum için. Doktorum bayramda yok ve doğumda bayramda olabilir. Hiç devlete kayıt açmadım 9 ay boyunca aynı yere gittim. Tıp merkezi olduğu için bayramda doğum olmuyormuş. Tavsiyede bulunursanız çok memnun olurum. Devlet özel fark etmez. Acil doğum başlarsa be yapacağım bilmiyorum ilk gebelik 38+6
Happyka Leyla2025 Medihaus Kamer hoca tavsiye ederim , geçen sene orda doğum yaptım bu sene yine aynı Kamer beye gidiyorum
Ssaree Leyla2025 ben ilk gebeliğimde kamer beyde takiplıydım ama doğumuma nöbetçi doktor girdi. Genel olarak menmundum ben ebe hemşire doktor ilgiliydi bu doğumumu da orada düşünüyorum fiyatlarda çevreye göre daha uygun ama yoğunbakım yok araştıeın bi isterseniz. Devlet olarakta beylikdüzü devlette 2 3 doktora gittim hiç birinden tam anlamıyla memnun kalmadım cansel tanrıkulu varmış yorumları iyi ama randevu yok 🤦♀️büyükçekmece devlette uğur bey var ilgili güler yüzlüydü onuda araştırabilirainiz
Bus3939 Happyka sizin kacinci hafta valla zaman yaklastikca iyoce stres oluyorum tip merkezi doye evet hoca cok iyi ama teredduteyim cok
ozzbsb Beykent üniversitesi hastanesi rabia yıldırım akbas hanıma gidiyorum. O kadar memnunum ki öneririm🥰
Gamzeturk1 ozzbsb merhaba, bende hatice yalçınkaya ya gidiyorum ama doğumum olduğu zaman kendisi izinli olacakmış. Doktorsuz kaldım, rabia hanım iyi mi normal doğum istiyorum. Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz.